Yves Saint Laurent Golden Gloss – mijn favoriete lipgloss 2

YSL Golden Gloss

Ik wil je graag voorstellen aan mijn favoriete lipgloss. Dit zijn mijn favoriete lipglossjes uit alle merken en soorten die ik ooit geprobeerd heb. De kleuren zijn voor lipgloss echt best goed gepigmenteerd. Natuurlijk niet zo intens als een lipstick of zo, maar zelfs op mijn van zichzelf gepigmenteerde lippen zie je ze goed. En dan die gouden shimmer… hearteyes! Ik ben sowieso gek op glitters, misschien iets minder dan toen ik klein was, aangezien ik nu ook eindelijk in zie dat er uitzien als een discobal niet altijd is wat je wil. Maar deze lipgloss bestaat voor 0,2 % uit 24 karaat echt gouden deeltjes en ze geven je lippen echt een mooie glans. Echt bijna altijd als ik deze glossjes draag dan krijg ik er complimentjes over. De gouden stukjes zie je namelijk ook gewoon op je lippen. Ik wist voor ik ze jaren geleden kocht helemaal niet dat er echt goud in zat hoor, bij dat soort dingen heb ik altijd het idee dat je er heel veel meer voor betaald maar dat helemaal niet direct terug ziet in het product. Toch zijn deze gouden deeltjes echt als in geen enkele andere gloss die ik tot nu toe heb geprobeerd.

YSL Golden Gloss YSL Golden Gloss

De applicator is een kwastje, hij werkt echt fijn en je kan de lipgloss er ook best precies mee aanbrengen. De lipgloss is wel plakkerig, hij blijft daardoor wel wat langer zitten. Ik zal niet zeggen dat hij een maaltijd overleeft maar normaal gesproken zit hij wel goed voor 3-4 uur.

De geur is een beetje zoet. Alle lipgloss van Yves Saint Laurent heeft altijd deze geur. Ik gebruik deze lipglossen namelijk al jaren en ik heb er al aardig wat opgemaakt zelfs. Ik kan de geur niet precies omschrijven, hij ruikt gewoon aangenaam en licht zoet.

YSL Golden Gloss

Deze lipgloss is echt bijna helemaal op, daardoor is de kleur nu wat minder intens. Het is de paarsige kleur, de onderste lipgloss op de bovenste foto.

YSL Golden Gloss

Dit is echt veel kleur voor een lipgloss op mijn gepigmenteerde lippen. Als jouw lippen licht zijn zal de kleur alleen nog maar intenser zijn. Het lijkt me wel leuk om hem een keer met een M.A.C Lip erase te gebruiken, ik ben heel benieuwd hoe hij er dan bij mij uitziet. Dit is de bovenste lipgloss op de bovenste foto.

YSL Pure Color glossIk kreeg de gouden stukjes niet goed op de foto op de full face foto’s dus bij deze nog een swatch op mijn arm. Zie je hoe duidelijk je de gouden stukjes ziet? Geweldig toch!

Maar nu moet ik jullie iets stoms bekennen. Ik weet niet welke kleuren dit zijn! De donkerste kleur met een vleugje paars, de onderste lipgloss op de bovenste foto, is nummer 9. Inmiddels hebben de lipglossen blijkbaar namen gekregen en ik heb dus geen idee welke dit dan zou moeten zijn. Nu het aller domste, de andere kleur heeft helemaal geen stickertje meer onderop.

De Yves Saint Laurent Golden Gloss is wel aardig prijzig, maar ik neem aan dat je niet anders van YSL verwacht. Ze kosten €28,50 per stuk.

Ik hoop  dat jullie dit artikel als inspiratie zien, nu weten jullie in elk geval dat ze mijn favoriet zijn en mocht je er ook eentje willen, er zullen zeker vergelijkbare kleuren in het assortiment zitten. Ik wilde gewoon alsnog graag mijn liefde voor de YSL Pure Color Gloss met jullie delen. Het feit dat ik er al meerdere compleet heb opgemaakt en er nu weer bijna een op is zegt toch genoeg. Het is in elk geval wel het perfecte excuus voor mij om er nog meer aan mijn collectie toe te voegen, dan ben ik tenminste up-to-date met al die nieuwe kleuren en namen! ;-)