YouTube video’s die je gezien moet hebben als echte beautyliefhebber 1

Laatst had ik een periode dat ik de hele dag YouTube filmpjes aan het kijken was over skincare. Ik vind het zo interessant en ik heb nog zoveel bij te leren. Ik bekeek oude video’s opnieuw en ik ontdekte ook (voor mij) nieuwe video’s. Vandaag wil ik een paar YouTube video’s die je gezien moet hebben als echte beautyliefhebber met je delen. Als jij net zo gek op beauty bent word je vast blij van deze video’s.

Deze video van de Pixiwoo zussen met Caroline Hirons zag ik een aantal jaar geleden al maar ik bekeek hem laatst opnieuw en leerde er opnieuw heel veel van. Door deze video kwam ik op het idee voor deze blogpost want ik dacht iedereen moet dit echt zien. Maar als je pas net geïnteresseerd raakt in beauty, of je de Pixiwoo nog niet volgde toen deze video online kwam dan kan je hem zomaar gemist hebben. De Pixiwoo zussen geven in de video aan dat zij helemaal niet zoveel weten van make-up en Caroline Hirons, die natuurlijk heel veel weet van huidverzorging, vertelt ze er van alles over en deelt haar favoriete producten met hen.

Ik kende Sali Hughes van haar boek Pretty Honest die al tijden op mijn boeken wishlist staat maar ik nog steeds niet gekocht heb. Ik moest aan haar boek denken en besloot haar te googlen om erachter te komen wat haar achtergrond precies was. Toen kwam ik er pas achter dat zij ook YouTube video’s maakt een zij een hele leuke serie heeft die in the bathroom heet. Zij gaat bij allerlei verschillende mensen langs uit de beauty industrie en in het eerste deel vertellen zij haar over hun achtergrond en hoe zij precies in de beauty industrie verzeilt zijn geraakt. Dat is al zó interessant en leuk om te weten. In het tweede deel laten zij dan aan Sali zien welke producten zij allemaal in hun badkamer hebben. Dus alle gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en make-up. En aangezien dit allemaal mensen zijn uit de beauty industrie hebben zij veel meer producten dan een gemiddeld persoon en zo ontdekte ik zelf weer heel veel nieuwe merken en producten. Charlotte Tilbury heeft natuurlijk haar eigen merk en het is logisch dat zij vooral producten van haar eigen lijn gebruikt. Maar aangezien Charlotte Tilbury in maart naar De Bijenkorf in Amsterdam schijnt te komen vind ik dat ook maar al te interessant. Charlotte vertelt veel achtergrond informatie over haar producten en hoe en waarom ze ze op die manier ontwikkelt heeft.

Deze twee video’s maken ook deel uit van the in the bathroom serie. Maar dit keer is Sali op bezoek bij Caroline Hirons. Ja sorry hoor, weer Caroline, maar je kan zóveel van haar leren. En ze is ook nog eens heel grappig. De opbouw is precies hetzelfde als bij de video’s van Charlotte Tilbury maar het grote verschil is natuurlijk dat Caroline geen eigen merk heeft en je bij haar dus heel veel verschillende merken en producten tegenkomt. Omdat zij natuurlijk zoveel van skincare weet laat zij vooral skincare zien en geen make-up.

Er zijn nog meer video’s in deze serie maar niet heel erg veel. Ik vind het zo leuk dat ik die andere video’s nog niet mag kijken van mezelf, want ik wil nog wat over hebben om te kijken. Ik weet het, ik ben echt vreemd maar ik houd gewoon van dat gevoel dat ik nog heel veel leuks in het vooruitzicht heb…

Kende jij deze video’s al?