Wishlist november 2014 1

De laatste tijd zijn er weer zoveel mooie producten uitgekomen, en een paar daarvan krijg ik maar niet uit mijn hoofd. Toevallig zijn dit heel veel producten van Dior. Ik heb het altijd al een mooi merk gevonden maar om de een of andere reden viel mijn keuze toch altijd op iets anders. Ik heb alleen maar een nagellak van Dior namelijk, verder heb ik nog geen enkel product van het merk geprobeerd. Op zich natuurlijk helemaal niet raar, maar als beautyblogger die toch ook wel heel erg gek is op luxe merken vind ik dat het er toch maar eens van moet komen.

Dior Cuir Cannage eyeshadow palette

Dior heeft nieuwe oogschaduwpalettes toegevoegd aan hun vaste collectie waaronder Cuir Cannage die je hierboven ziet. Voorheen had ik altijd zoiets dat áls ik een oogschaduwpalette van zo’n luxe merk zou kopen dat hij dan wel heel bijzonder moest zijn en dat er kleuren in zouden moeten zitten die je anders niet zo makkelijk vindt. Ik wil namelijk mijn MAC oogschaduwpalette aanvullen met nog heel veel neutrale kleuren – ik heb er namelijk nog maar heel weinig – en die wil ik dan dagelijks gebruiken. Maar laatst dacht ik Nee! Dat moet ik juist niet doen. Sowieso wil ik nog steeds wel neutrale kleuren van MAC maar als ik zo’n duur palette koop dan moeten het juist kleuren zijn die ik dagelijks kan gebruiken. Zodat ik hem echt dagelijks kan gebruiken en dus echt waar voor mijn geld krijg. En toen kwam ik Cuir Cannage tegen en werd ik gelijk verliefd. Ik heb hem nog niet in het echt bekeken maar volgens mij zijn dit echt de perfecte dagelijkse oogschaduw kleuren voor mij. De meningen over de kwaliteit van de Dior oogschaduwpalettes lopen nogal uiteen. Ze zijn meestal niet super intens gepigmenteerd, maar ze schijnen wel goed op te bouwen te zijn en ze zouden heel fijn moeten blenden. Ik wil het nu eindelijk wel eens zelf ervaren! De Dior Cuir Cannage kost €58,90.

DIOR Star foundation

Over de Dior Star foundation heb ik zoveel goede reviews gelezen. Ook op Youtube heb ik er een aantal video reviews van bekeken en ik vond het resultaat elke keer zo mooi. Een flawless skin met toch een mooie gezonde glow. Ook de foundation heb ik nog niet in het echt bekeken dus ik weet niet eens zeker of hij er wel in mijn kleur is, maar mijn interesse is zeker gewekt. De Dior Star foundation kost €49,95.
Guerlain Meteorites Perles d'Etoiles illuminating pearls

 

Ik had de Guerlain Metéorites Perles al eerder vermeld in een wishlist en uiteindelijk heb ik ze toch niet gekocht. Niet omdat ik ze niet meer wilde, maar omdat ik nu eenmaal een keuze moest maken. Seren heeft ze ook en ik weet nog dat ik een keer tegen haar zei dat ze zo’n mooie natuurlijke en gezonde glow op haar gezicht had, en toen had ze dus de Perles Metéorites gebruikt. Ik dacht altijd dat het een highlighter was maar je kan ze dus ook over je hele gezicht gebruiken voor een mooie glow. Ze komen wel in verschillende kleuren maar op de foto hierboven zie je de Perles uit de Guerlain holiday collectie voor dit jaar. Deze zien er niet heel donker uit dus ik ben een beetje bang dat ze te licht voor mij zullen zijn. Maar is die verpakking niet geweldig? Als ik ze dan ga kopen dan wil ik eigenlijk ook deze verpakking. Ultieme luxe, het oog wil ook wat toch? De Guerlain Metéorites Perles kosten €50,50.

DIOR Rouge Diorific Lipstick

En tot slot weer een Dior product. De afgelopen paar jaar hebben de lipsticks uit de feestdagencollectie van Dior elke keer deze verpakking. Al vanaf de eerste keer dat ik ze zag wilde ik er een. Maar ze zijn nóg duurder dan de normale Dior lipsticks.  Als ik heel eerlijk ben wil ik deze lipstick gewoon om de verpakking. Natuurlijk zou ik dan een mooie kleur uitkiezen die ik vaak zou kunnen gebruiken maar ik zie mezelf ook vooral deze lipstick steeds tevoorschijn halen en dan gewoon kwijlend naar die verpakking staren. Dat doe ik namelijk met wel meer producten uit mijn stash. Ik kan er echt blij van worden om naar super mooie make-up producten te kijken. Oppervlakkig? Misschien, maar als mede beautylover dan kan jij mij vast wel begrijpen. De Dior Rouge Diorific lipsticks kosten €41.

Ik heb nog een cadeaubon liggen en ik mag van mezelf één van deze producten kiezen maar ik kan tot nu toe geen keuze maken. Voor welk product zou jij gaan?