Wishlist Aisha – mei 2014 1

Een tijdje was ik vooral in de ban van nieuwe producten van drogisterijmerken. De laatste paar jaren zijn hun producten echt sterk verbeterd en komen zij ook met nieuwe type producten in plaats van steeds maar de luxe merken ‘na te doen’. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik veel drogisterijproducten nog best hoog geprijsd vindt. Voor een paar euro meer heb je vaak al een product van M.A.C. Maar wat natuurlijk wel scheelt is dat er regelmatig acties zijn waar je het tweede product gratis krijgt en dan zijn die producten toch wel erg aantrekkelijk. De laatste tijd zijn er alleen niet zoveel drogisterij producten uitgekomen die mij echt aanspraken, behalve de Bourjois Edition Velvet, die wil ik wel heel graag!

In tegenstelling tot de drogisterij producten die over het algemeen dus niet echt mijn interesse kunnen wekken, hebben de luxe merken mijn aandacht weer helemaal naar zich toe getrokken. In deze blogpost laat ik je dan ook wat producten van luxe merken zien die ik binnenkort aan mijn stash hoop toe te voegen.

Dior addict fluid stick

Volgens mij is dit een van de weinige keren dat een luxe merk later met een product uitkomt dan drogisterij merken. Deze Dior Addict Fluid Sticks doen mij denken aan de Rimmel Apocalips en de L’oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipsticks. Ik heb de Dior Addict Fluid Sticks niet geprobeerd dus ik heb geen idee hoe ze aanvoelen op de lippen en wat het verschil is in kwaliteit maar het idee komt voor mij best overeen. ‘Waarom zou je dan toch voor het duurdere product gaan als je ze in de drogist waarschijnlijk voor de helft kan krijgen?” vraag je je misschien af. Dat zal ik je vertellen, Dior komt namelijk met veel meer kleuren. Dat vind ik vaak een nadeel bij drogisterij producten, de kleuren zijn vaak zo standaard. Ergens logisch want in de displays is er maar plek voor een beperkt aantal producten maar op een gegeven moment heb ik die kleuren in elk geval wel gezien en dan wil ik iets specialers.Voor mij reden genoeg om iets meer neer te tellen. Sowieso moet ik ook eerlijk toegeven dat ik ook houd van dat luxe gevoel dat merken als Dior je geven. De verpakking is ook echt heel mooi en elke keer als ik het dan gebruik dan krijg ik weer dat luxe gevoel. Tot nu toe heb ik alleen een nagellak van Dior dus ik vind het sowieso wel leuk om eens wat meer producten van het merk te proberen.

Estee Lauder idealist even skintone illuminator

De Estée Lauder Idealist Even Skintone Illuminator is geen nieuw product, het is volgens mij al een paar jaar oud zelfs. Maar laatst las ik er weer over en werd mijn interesse opnieuw gewekt. Het is een serum dat zou moeten zorgen voor een vermindering van een oneffen huidteint. Roodheid, littekentjes van acne, donkere vlekjes of vlekjes door de zon en verkleuringen worden allemaal bestreden. Daarnaast heeft het serum ook een glansje erin, vandaar de naam illuminator, dat ervoor zorgt dat je huid er direct stralender uitziet. Ik heb zelf wat donkere vlekjes in mijn gezicht van littekentjes van puistjes. Ik ben gek op de huidverzorging van Estée Lauder dus dit serum zou ik wel graag willen proberen.
Jo Malone

Jo Malone is een merk dat mij alleen al bij het zien van de producten een enorm luxe gevoel geeft. Ik heb nog nooit een geur van het merk geroken maar ik weet al een paar jaar dat ik er eentje wil. Ook de geurkaarsen en verzorgingsproducten spreken mij heel erg aan. Toen ik hoorde dat er ook een counter bij de Bijenkorf in Amsterdam zou komen was ik dan ook heel erg blij. Ik wist dat hij ergens in 2014 geopend zou worden maar ik had geen idee wanneer. Vorige week is de counter dan eindelijk geopend. Ik ben nog niet langs De Bijenkorf geweest sinds de nieuwe counter er is maar ik ga er zeker weten binnenkort langs. Ik wil heel graag een van de geuren kopen, welke dat precies wordt heb ik echt nog geen idee van. Gek he, dat ik totaal geen ervaring heb met het merk maar dat ik er al maanden/jaren over droom dat ik een product ervan kan kopen? Hopelijk valt het niet tegen in het echt… Vast niet!

YSL Babydoll Kiss and BlushEn tot slot de YSL Kiss & Blush. Ik vind Yves Saint Laurent zo’n mooi merk! Hun lipproducten zijn legendarisch en deze kiss & blush producten zijn ook weer lekker vernieuwend. Het zijn matte kleuren die je zowel op je lippen als op je wangen kan gebruiken. Je kan een kleur op zowel je lippen en wangen aanbrengen als perfecte match maar je kan juist ook lekker variëren. Deze producten heb ik nog niet in het echt gezien maar sinds ik er voor het eerst over hoorde wist ik al dat dit iets voor mij was. Lipstick en blush zijn sowieso mijn favoriete make-up producten denk ik. Wat mij betreft zal ik er nooit genoeg hebben, maar dat zal voor de meesten van jullie vast heel herkenbaar zijn!

Wat heb jij op je wishlist staan?

Bron 1 - 2 - 3 - 4