Wishlist Aisha – januari 2014 0

De lentecollecties liggen binnenkort in de winkel en dit keer zijn er een aantal producten die ik zeker wil aanschaffen. Ik heb nog een Douglas cadeaubon liggen die ik voor mijn verjaardag kreeg dus dat maakt het wat makkelijker aangezien deze producten niet bepaald koopjes zijn.

Wishlist Aisha januari 20141. Ik wil heel graag een Chanel cream blush. Ik lees er alleen maar positieve dingen over en ik heb niet een cream blush in mijn bezit dus het lijkt me ook wel leuk om dat eens te proberen. De kleur die je hierboven zit komt uit de vaste collectie maar in de lentecollectie zitten ook twee hele mooie kleuren die ik graag in het echt wil bekijken.

2. Ik heb laatst gehoord dat er een Jo Malone counter komt in De Bijenkorf in Amsterdam. Ik wil al zo lang een Jo Malone geur maar het is nu alleen te koop in De Bijenkorf in Den Haag en daar kom ik echt nooit. Ik weet niet wanneer de Jo Malone counter zal openen in Amsterdam maar ik ben zeker van plan om dan een lekkere geur voor mezelf te kopen.

3. Nog een geur die ik heel graag wil hebben is Allure van Chanel. Ik had deze geur een paar jaar geleden en gebruikte hem altijd met veel liefde. Toen ging hij op en verdween hij een beetje uit mijn gedachten. Maar een paar maanden geleden kreeg ik weer een sample van Allure bij de parfumerie en sindsdien mis ik hem echt. Allure wil ik dus heel graag opnieuw kopen.

4. Tot slot een product dat ik heel graag wil omdat het zó mooi staat bij Seren. Als Seren deze Meteorites perles van Guerlain gebruikt krijgt ze zo’n mooie glow. Geen glans of glimhoofd maar gewoon een gezonde glow. Heel subtiel maar o zo mooi! Het enige ding is dat sommige kleuren een grijze gloed kunnen geven op een donkere huid dus ik ga me maar even goed laten informeren bij de Guerlain counter en kijken welke kleur voor mij het meest geschikt is.

Heb jij ervaring met een van deze producten? Of staan ze toevallig ook op jouw wishlist?

Bron 1&3 - Bron 2 - Bron 4