Weekdiary Seren 3

Ik had geen idee waar ik over zou bloggen tot ik de foto’s op m’n iphone zag. Afgelopen week was ik veel van huis en kan ik het heen en ander over die dagen met jullie delen. Zo ben ik meerdere dagen thuis en zo ben ik een hele week druk in de weer met werk en familie. 

Maandag was ik jarig en zou de dag bij m’n ouders doorbrengen. De dag liep anders dan verwacht, maar het is goed gekomen. 

Dinsdag waren we als Pop Your Color uitgenodigd voor een PR event. Aisha ging voor onze blog en ik was er om te werken. Hieronder zie je een aantal sfeerfoto’s van het event. Ik had zomaar wat foto’s gemaakt. Niet eens met de intentie om te delen tijdens een diary. 

IMG_4557

IMG_4562 IMG_4561 IMG_4563

Heb niet veel thuis gegeten afgelopen week, maar de keer dat ik er wel was, aten we heerlijke taco’s!

IMG_4588

Woensdag had ik een meeting in de ochtend en daarna ging ik onverwacht shoppen tijdens een soort ‘beautyheaven’ gelegenheid. Alleen had ik alleen al een zware volle koffer en tassen mee, dus kwam echt armen te kort. Zie mijn buit. 

IMG_4591 IMG_4597

Donderdagavond was het werken tijdens Vogue Beauty Night Out, niet veel van het event meegekregen omdat het best druk was. Gelukkig werd ik in de avond in Rotterdam opgehaald met de auto, maar we stonden weer eens vast in de file om half 12 in de avond.

IMG_4619

Vrijdag overdag weer gewerkt, maar dan in Dordrecht. Onderweg naar event in Barendrecht ging ik zomaar ergens in de trein zitten en opeens lag dit voor mijn neus. Wel grappig aangezien ik zo ook mijn stomme angsten heb die onnodig zijn. 

IMG_4629

Ik was uitgenodigd voor de viering van de nieuwe locatie van Menataupe Beautycare in Barendrecht. Menataupe is een groothandel, opleidingsinstituut en webshop en ze bieden o.a. opleidingen in wimperstyling en nagelstyling. Ze waren toe aan een grotere locatie met meer ruimte en die ziet er fantastisch uit. Ik werd gevraagd of ik m’n nagels wilde laten doen en aangezien ze met CND Shellac werken zei ik geen nee. Dat wilde ik wel! Ik ben super blij met m’n nagels en een apart artikel over komt nog!

IMG_4632 IMG_4634

 Zaterdag was het weer een lange dag werken en de rest van de avond heb ik voor pampus gelegen. Gisteren was het moederdag, dus ik spendeerde de dag bij mijn ouders, heb wat oude spullen opgeruimd en genoten van mijn tijd. 

Komende week staat weer in het teken van educatie:)