Wat zit er momenteel in Serens make-uptasje? 2

Dit is een vraag die door niemand van jullie is gesteld, maar ik dacht weet je wat?! Ik doe gewoon alsof jullie het allemaal heel graag willen weten. Het zit namelijk zo, ik heb een toilettasje of make-uptasje, hoe je het ook wil noemen en die gaat bij gebrek aan tijd altijd mee in mijn tas. En als ik wel tijd heb, pak ik alsnog de producten die in dat tasje zitten. Er komen wel eens producten bij en er gaat ook wel eens wat uit, maar dit zijn wel de producten die er meestal in te vinden zijn. Nou, veel plezier he!

inhoud tasje

tasje 1

Op de foto hierboven zie je mijn twee favoriete foundations op het moment, namelijk de Tenue de Perfection van Guerlain en Touche Eclat foundation van Yves Saint Laurent. Ik heb niet altijd beide foundations in mijn tas. Het is een beetje afhankelijk van wat ik ga doen die dag. Verder zie je een Les Violettes poeder van Guerlain. De Touche Eclat highlighter pen van YSL en concealer van NARS zijn redelijk nieuw. De oogschaduwbasis van Too Faced is onmisbaar.

tasje 2

Drie verschillende soorten blushtinten van verschillende merken en deze behoren toch wel echt tot mijn favorieten. Vooral Pale Pink van Bobbi Brown en Nars Orgasm gebruik ik het vaakst. De blush links is Prim & Proper van MAC uit de Liberty of London collectie.

tasje 3 lipstick swatch

Van links naar rechts zien jullie hierboven YSL Rouge Pur Couture nr 13, Chanel Rouge Allure Velvet 37 L’Exuberante en Chanel Rouge Allure 68 Emotive. Ik heb geen favoriete lipsticks en ik kan ook niet zeggen dat dit mijn favorieten zijn, maar op het moment draag ik deze het vaakst.

oogschaduw mac

Ik heb aardig wat oogschaduw, maar toch gebruik ik zo goed als altijd de bovenstaande kleuren van MAC. Ze zijn makkelijk mee te nemen, de kleuren passen overal bij en het is gewoon mijn ultieme naked-combinatie. Laat het weten als jullie een artikel zouden willen zien met meer tekst en uitleg over de bovenstaande kleuren.

tasje 5

Mijn wenkbrauwpoeder van Anastasia is voor mij onmisbaar. Ik heb ook geen andere wenkbrauwpoeders of potloden. Dit is echt het enige wat ik heb. Op advies van collega Samantha die ik mascara expert kan noemen, heb ik de Dior Overcurl mascara en ik ben blij dat ik naar haar heb geluisterd. Tegenwoordig ben ik ook weer helemaal into zwart oogpotlood en het smudgen van het lijntje. Het werkt altijd. De potloden van Too Faced en Urban Decay zijn perfect hiervoor.

Ook zitten mijn penselen in het tasje, maar die zie je niet op de foto’s. Als er producten bij zitten waar jullie graag een review over zouden willen lezen, laat het gerust weten!