Voordeeltip! Abonnement op L’Officiel + Guerlain Luxe make-up set cadeau! 2

Ik zag het al een paar weken geleden, maar omdat ik zelf baalde dat ik niet nog een abonnement kon veroorloven had ik er niks over gezegd. Nu ik me er eindelijk overheen heb gezet besef ik dat dit eigenlijk zo’n mooie kans is, dat ik het niet kan maken om niet te delen met jullie! Je krijgt namelijk bij een abonnement op L’Officiel tijdelijk een Guerlain Terracotta 4 seasons bronzer cadeau! Ze noemen het een zonnepoeder, maar dat is dus een bronzer he dames, dat weten jullie wel! Daarnaast geven ze ook nog als cadeau een Guerlain mascara. Toevallig heb ik die nu al een paar maanden. Ik vind die fijn en voor mij toch ook weer niet. Ik review hem nog wel een keer. Maar in ieder geval, een abonnement op een fashion magazine en 2 Guerlain items, waarvan in ieder geval 1 zeer populaire is wel een hele mooie deal! Kenners zullen het snappen!

Dus 8 nummers L’Officiel + Guerlain make-up twv 93 euro voor maar €29,95!

Check www.lofficiel.nl