Vijf producten waar ik absoluut niet zonder kan 3

Het leek me leuk om jullie vijf favoriete beautyproducten te laten zien die absoluut fijn zijn en waar ik echt niet zonder kan. Ik gebruik de meeste al jaren en nog steeds met veel plezier.

Over de Advanced Night Repair van Estée Lauder heb ik nog nooit geschreven maar hij is al jaren favoriet. Mijn moeder gebruikt al jaren producten van Estée Lauder en het was dan ook een van de eerste huidverzorgingsmerken die ik probeerde. ANR is een serum dat de schade van de dag herstelt. Ik gebruik het ‘s avonds, na het reinigen en onder mijn nachtcrème. Ik gebruik het niet dagelijks maar meestal in de vorm van een kuurtje. Ik merk altijd al direct na een dag verschil! Het zorgt ervoor dat mijn vochtarme huid niet meer trekkerig aanvoelt maar ook absoluut niet vet waardoor mijn huid gaat glimmen. Daarnaast geeft het mijn huid een gezonde gloed en haalt het de dofheid weg. Ook maakt het mijn gezicht direct na 1 nacht gebruiken al heel erg zacht. Ik ben er gek op en zou niet meer zonder willen!

Offshoot van M.A.C is mijn favoriete lipstick. Het is de perfecte ‘my lips but better’ kleur. Perfect voor iedere dag en hij past ook echt bij elke ooglook en blush lijkt het wel. Helaas was hij limited edition en blijf ik dus zoeken naar de perfecte vervanger. Hieronder kun je zien hoe hij eruitziet als ik hem op mijn lippen draag.

Favoriete beautyproducten MAC Offshoot Pop Your Color

Over de R&B Hair moisturiser van Lush heb ik al eerder geschreven. Ik gebruik hem al jaren en het is een van de fijnste producten voor mijn haar. Hij ruikt lekker fris naar citroen. Dat is echt een pluspunt voor mij. In veel producten voor droog haar zit kokos en ik houd helemaal niet van die geur. Ik weet dat velen er gek op zijn maar het is gewoon niet mijn ding. Doe mij maar een frisse citroengeur. De R&B maakt mijn haar heerlijk zacht, voed het goed en zorgt ervoor dat mijn krullen de hele dag niet gaan pluizen. Klinkt goed toch? Als jij ook krullen hebt móet je hem echt eens proberen!

De Tweezerman pincet gebruik ik al vanaf mijn tienerjaren. Wederom ben ik hier door mijn moeder mee in aanraking gekomen. Zij gebruikte er een en omdat ik altijd klaagde dat ik mijn wenkbrauwen niet kon epileren en dat het gewoon teveel pijn deed raadde zij mij dit pincet aan. Ze zijn best prijzig maar ik heb die van mij al zeker een jaar of tien en hij is nog steeds super scherp. Volgens mij wordt hij, als hij niet meer zo scherp is, ook levenslang gratis bijgeslepen. Sindsdien gebruik ik nooit meer een ander pincet en ik zou ook niet weten waarom. De Tweezerman heeft een fijn puntje waarmee je zelfs de kleinste haartjes te pakken kan krijgen.

Favoriete beautyproducten Advanced Night Repair, Tweezerman, Lush R&B, Microdelivery Peel, MAC Offshoot

De Microdelivery Peel van Philosophy is echt een cultproduct en ik heb er hier ook al eens een review van geschreven. Ik hoorde er al jaren over op YouTube voordat ik hem eindelijk eens ging gebruiken. Het is een peeling voor thuis die je een keer in de week kan gebruiken. Je merkt het effect direct, mijn huid voelt nooit zo zacht en glad als na het gebruik van deze peeling. In het begin vond ik het lastig om hem in mijn routine in te passen en vergat ik hem soms te gebruiken. Inmiddels gebruik ik hem al een tijdje echt iedere week en ik merk dat de littekentjes die ik in mijn gezicht heb ook echt iets minder beginnen te worden. Daar ben ik zo blij mee! Ik ben benieuwd hoe mijn huid er over een paar maanden uit zal zien…

Dit zijn de vijf producten waar ik echt niet zonder zou kunnen. Behoort een van deze vijf ook tot jouw favorieten?