Vijf nieuwe geuren die mijn aandacht hebben.. 1

Het voelt allemaal weer zoals vroeger. Vroeger als in door verschillende media geprikkeld worden met nieuwe producten en uit nieuwsgierigheid gaan ontdekken hoe ze dan in het echt zijn. Misschien komt het omdat de geuren die ik in dit artikel zal benoemen, allemaal om verschillende redenen mijn aandacht hebben. Misschien ben ik ook wel gewoon meer een type voor herfstgeuren, of sta ik meer open voor nieuwe geuren zodra de herfst nadert. Hoe dan ook, er zijn dus 5 nieuwe geuren die ik op dit moment graag zou willen hebben. Ik heb ze allemaal even geroken, sommige een aantal keren ook gedragen. I like, yes.

Chloe Love Story

Love Story De bloggers hadden al geschreven over Love Story, de nieuwste geur van Chloe. Alleen had ik de reviews niet gelezen, omdat de nieuwe Chloe geuren elke keer hartstikke mooi zijn, maar telkens net niet echt bij mij passen. Laatst kreeg ik een proefje van deze prachtige geur bij een bestelling en ik was aangenaam verrast. Bloemig, fris en sexy zijn de woorden die bij deze geur passen. Love Story is anders dan Love, Chloe en de signature geur. Deze nieuwe geur past wel helemaal bij mij.
Dahlia divin - Givenchy

Dahlia Divin Ik ben natuurlijk wel een beauty meisje, dus ik had eerder al gezien dat er een nieuwe Givenchy Dahlia geur uit zou komen. Ik was heel erg benieuwd, omdat Alicia Keys het gezicht is voor deze geur en omdat ik de Dahlia Noir destijds met plezier heb gedragen. De Dahlia Divin lijkt niet op Dahlia Noir. Ook deze geur bestaat uit witte bloemen, maar dan met een houtige basis. Een patchouli basis in combinatie met witte bloemen bevalt me ook zeer goed. Ik heb Dahlia Divin niet op mijn huid geroken, maar op het strookje vond ik hem lekker. Ook schijnt deze geur een beetje zoetig te openen, maar dat kan ik me niet meer herinneren.

Narciso

Narciso Narciso is de nieuwste geur van Narciso Rodriguez. Ik wilde altijd al een Narciso Rodriguez geur, maar verder dan proefjes ben ik nog niet gekomen. Narciso kreeg mijn aandacht door enthousiaste reacties van een aantal bloggers op Twitter en Instagram. Toen ik in Ici Paris XL was, hadden ze de geur nog niet, maar 1 van de verkopers was op training geweest en had een steentje gekregen met de geur erop. Ook zij vertelde dat de geur waanzinnig goed is en nu wil ik hem ook. Cremig, warm, houtachtig, musk, romantisch, sensueel. Dat zijn een aantal woorden waarmee de geur op het internet wordt omschreven.
13_0216709005400000_pro_flt_frt_01_1108_1528_871642

Black Opium Black Opium heeft mijn aandacht, omdat ik foto’s op Instagram had gezien toen de geur maanden geleden in Frankrijk werd gelanceerd. De beelden waren stoer, rock & roll, party en leer. Het maakte me enorm nieuwsgierig hoe de geur dan zou ruiken. Ik wist niet eens of het een dames of heren geur zou zijn. Opium zelf is al een oriëntaalse geur en was super controversieel in de tijd dat het uit kwam. Zou Black Opium dat dan ook zijn? Ik verwachte door de naam iets kruidigs en door de kleur iets intens warms, maar tegen alle verwachtingen in, very YSL natuurlijk, ruikt het anders en toch wel intens, warm en ook zoet. Er blijkt een essence van koffie in te zitten en als je dat weet, dan ruik je het ook. Ik vind deze geur aan de zoete kant en soms heb ik dat zoetige nodig. Maar het is niet zoet als in fruitig, maar echt een zwoele volle, warme geur, die wel echt verleidelijk is. Waarschijnlijk door de Jasmijn Sambac, of ook wel de koningin van de nacht. Toen ik mijn vriend aan het einde van de dag weer zag, zei hij gelijk dat ik lekker rook. Score. Het grappige is, dat ik van alle geuren die ik op kon doen in de Ici Paris XL of in de Bijenkorf, ik elke keer toch Black Opium weer pak. Zou het dan toch een verslavende werking op mij hebben?Ralph Lauren Midnight Romance

Midnight Romance van Ralph Lauren heeft ook mijn aandacht, omdat mijn moeder Romance van Ralph Lauren draagt. Ik vind dat echt haar geur. De Midnight Romance ruikt heel anders dan Romance. Ik heb deze geur maar 1 keer geroken en tijdens mijn eerste indruk herkende ik Romance er niet in. Dat hoeft ook helemaal niet, maar ik was wel nieuwsgierig en ook hier was mijn eerste indruk goed. Net als Love Story hoort bij deze geur een liefdesverhaal en wordt in de omschrijving de woorden mysterieus en sensueel genoemd. Deze geur bestaat onder andere uit Roze pioenen en zwarte vanille. hmmm

Heb jij een van deze geuren al geroken? Of misschien al wel als een favoriet bestempeld?