Verslag “Open door day” met verschillende merken 6

Gisteren was er een inloop dag georganiseerd door 2 PR bureaus en ik ging langs om kennis te maken met merken die onbekend waren voor mij en om wat nieuwe producten te bekijken van wat bekendere merken. Er waren heel veel merken en de een interessanter dan de ander. Heb zo goed als bij alle stands gestaan voor meer informatie en het was erg leerzaam! Natuurlijk had ik ook mijn camera bij me, maar helaas zijn de foto’s niet gelukt. Ik heb mijn display nog steeds niet laten maken en eigenlijk wil ik gewoon een nieuwe. Hieronder zie je wat foto’s van merken die aanwezig waren en daarbij informatie wat ik nog heb weten te onthouden en wat ik er van vond :) 

Vorig jaar was de Mon Jasmin Noir van BVLGARI uitgekomen en voor de lente komt er een nieuwe versie, namelijk de l’eau exquise. De concentratie is vergelijkbaar met een eau de toilette. De basisnoot voor deze versie is musk en in het midden jasmijn. Het bloemige van jasmijn is weer op de bodem van het flacon gegrafeerd. Flesje zelf is weer helder van kleur en het dopje is wit. Dit verklapt eigenlijk al een beetje de geur, er zit namelijk thee in en ook nog citrus in de topnoten als ik het me goed kan herinneren. Het is echt een heerlijk frisse geur en echt perfect voor de lente/zomer. Absolute aanrader!

Er is ook een nieuwe BVLGARI Omnia geur, namelijk de Omnia Coral. Wederom heel fris, maar ook weer zoet. Het is een bloemige parfum met veel berries, zoals goji berry, granaatappel, maar ook hibiscus en ook met een basis van musk en ceder. Een luchtje dat helemaal niet zwaar bloemig is, maar wel echt iets voor jonge vrouwen. Zoet, fris en bloemig is hoe ik het zou omschrijven.

Dr. Organic – Een natuurlijke huidverzorgingslijn met allemaal heerlijk ruikende producten en natuurlijke ingredienten. En ook voor een betaalbare prijs. Bestaat nog niet zo heel erg lang (2009), maar heeft sinds hun lancering al heel veel beautyawards gewonnen voor hun producten. Mijn eerste indruk was in ieder geval positief!

Ik heb zelf geen ervaring met kunstwimpers en ik ook geen tijd meer voor een applicatie, maar dit zijn dus de kunstwimpers van Katy Perry voor Eylure. Collegabloggers die ik tegenkwam hadden de wimpers wel aangebracht gekregen en het zag er echt spectaculair uit moet ik eerlijk bekennen. Deze zullen binnenkort bij de drogisterijen te koop zijn.

Nieuw van Palmer’s is hun verzachtende huidolie, met een zachte rozenbottelgeur. Deze zullen we nog reviewen voor jullie. Ik heb het wel op mijn huid gevoeld en het trekt inderdaad snel in de huid en blijft er niet op liggen. Deze huidolie zou veelzijdig zijn, goed voor littekens, striae, oneffen huidtint, droge beschadigde huid en verouderende huid. Geschikt voor op het hele lichaam en ook voor op het gezicht. We zullen het nog reviewen voor jullie!

Toen ik binnenkwam werd ik als eerst ontvangen door Anne-Marie, 1 van de PR dames en zij liet haar gave nagels zien die ze had laten doen bij Essence. Ik dacht dat het iets heel ingewikkelds was, maar het scheen heel simpel te zijn. Dus ik heb ook maar mijn nagels laten doen. Het zijn doorzichtige stickers met een printje! En het kon gewoon over mijn nagellak heen.

Over deze redelijke nieuwe gebakken oogschaduws van Catrice had ik al eerder gehoord. Namelijk door mijn collega op werk. Catrice is echt een topper op gebied van low-budget merken en ook deze oogschaduwen (er zijn meer kleuren) zijn echt top! Ik had een paar swatches op mijn hand en dat kwam er echt niet zomaar af! Ook zeker aanraders!

Met de producten hierboven en onder heb ik nog geen ervaring, maar het ziet er spannend uit! Van sommige producten heb ik wat meegekregen. We zullen het uitproberen en als we overdonderd zijn, zullen we er zeker over schrijven!

Om eerlijk te zijn had ik me het meest verheugd op Sisley! En ik moet toegeven dat ik nooit eerder Sisley heb gekocht, maar ik heb zeg maar wel een positieve attitude ten op zichte van dit merk. Jullie snappen hopelijk wat ik bedoel. Sisley is een luxe merk en staat vooral bekend om hun natuurlijke ingredienten. Als ik vroeger in de Douglas de verkoopsters ging uithoren over wat zij nou fijne producten vonden, vertelden ze vaak over Sisley. Ik hing ook echt aan de lippen van de dame die bij Sisley stond. Het product links is een zelfbruiner, met een fijne geur, maar het schijnt te bruinen naar je eigen huidskleur. Het verschil merk je niet direct, maar na een aantal uren. Daarnaast staat een product dat je kan zien als een soort make-up voor je lichaam, een bronzer maar je wast het er met een paar keer wassen al af en het geeft niet af op de kleren. Klonk ook echt als een heerlijk product! Daarnaast staat een after-sun (wit flacon, gouden rand), wat je huid direct kalmeert en herstelt na het zonnen (alledrie deze producten gaan op mijn to-buy list voor de zomer!).

Ahhh lipsticks! Deze zijn zoo mooi! Je ziet de vorm niet goed, maar het heeft een aparte vorm en die allereerste kleur is echt mijn kleur! Past ook mooi bij goud en dus een goudbruine huid;)

Hierboven nog een lekkere body cream met een heerlijke lavendel geur, wat verstevigend werkt voor de huid. Tom Sebastian zou echt het verschil al merken! Deze creme zou effectief zijn tegen huid dat aan het verslappen is. Weet niet of ik het daarvoor zou kopen, maar ik had een klein beetje op mijn arm gedaan en het voelde direct goed op mijn huid. En daarnaast is een frisse douchegel, wat niet een nieuw product is, maar wel goed past bij het komende seizoen, omdat het lekker fris ruikt naar grasvelden en natuur.

Ik heb voor dit stuk geen persinfo gebruikt, maar de informatie wat ik heb onthouden. Er zijn een paar merken waarvan ik dacht dat ik wel foto’s heb gemaakt maar blijkbaar dus toch niet. Die komen jullie dan hopelijk nog tegen op andere blogs, want anders wordt mijn stuk nog langer! De merken waar ik het meest door was verrast waren BVLGARI (omdat ik een heel ander beeld had van hun parfums) & Dr. Organics. Van de voor mij bekende merken, was ik enthousiast over alles van Sisley, de baked eyeshadows van Catrice (alleen dat eigenlijk geswatched) en de nagelstickers van Essence. Deze merken en producten zie ik mezelf namelijk wel kopen en de rest vond ik wel zeer interessant en fijne producten, maar weet niet of ik ze zou kopen.