Van dinsdag tot zaterdag: l’Oréal 404 Scarlet Vamp & OPI Start to Finish 4

Een keer geen nail of the day waarbij de  foto’s direct na het lakken worden gemaakt, maar wat anders. Het was ook helemaal niet mijn intentie om dit artikel zo te maken, maar het leek me leuk om te laten zien welke combinatie ik deze week geheel schadevrij heb gedragen en hoe dat er dan uit ziet. Het is voor mij een nieuw lakje die ik in de sale bak heb gescoord en een nieuwe base-en topcoat van OPI die ik samen voor het eerst heb gebruikt deze week.

Ik heb dinsdag mijn nagels gelakt en sindsdien ben ik elke dag nog verbaasd dat ze er nog zo goed uitzien. Gisteren probeerde ik nog foto’s te maken, maar kwam er tijdens het maken van de foto’s er snel achter dat het echt een ramp is om foto’s te maken van alles wat rood is. Vandaag nogmaals geprobeerd maar helaas komen de kleuren niet overeen met hoe het in het echt is, maar als je echt van dat vampy, dieprood houdt dan kan het wat voor je zijn.
loreal lak

Dit is mijn tweede Color Riche lak van l’Oreal en nam deze mee, omdat het in een sale mandje lag met 50% korting. De vorige die ik had was me zeer goed bevallen vanwege het makkelijke kwastje. Het kwastje van mijn Scarlet Vamp heeft wel dezelfde vorm, maar de haartjes waren niet gelijk, dus ik kon niet helemaal mooi lakken zoals ik wenste. Verder vind ik de dekking zo met het blote oog echt goed met 2 lagen, maar als ik het op de foto zet dan is de kleur niet overal gelijk. Ik vind de kleur echt supermooi en het past heel goed bij een basic outfit. Maar ook bij vampy lips bijvoorbeeld.

combinatie opi start to finish

Ik moest een nieuwe basecoat hebben, want ik had het idee dat die van Essie niet mijn nagels beschermde tegen verkleuring. Bij Douglas hadden ze alleen Start to Finish en dat is een base coat, top coat en nagelverharder in 1. Op zich heb ik geen nagelverharder nodig en vind ik het wel jammer dat ik niet een losse base coat kon nemen. Ik twijfelde nog even of ik die van Trind moest nemen, maar deze was dan in verhouding voordeliger, omdat er meer in zit. Bovendien werkt de nail repair van Trind die ik eerst als basis gebruikte ook verhardend.

notd nagelsIk heb de kleuren van de foto’s een beetje gemanipuleerd om zo dicht mogelijk bij de juiste kleur te komen, maar het is me niet gelukt. De kleur zou echt donkerrood moeten zijn, echt vampy rood. Anders kan ik het niet omschrijven.

Ik weet dus niet of mijn nagellak zo lang mooi is gebleven vanwege het lakje van l’Oreal of de base- en topcoat van OPI, maar ik wilde in ieder geval laten zien wat ik deze week heb gedragen en dat het zo lang mooi is gebleven. Een hele fijne combinatie dus! Nu is het weer tijd voor wat anders :)

Als ik me niet vergis kost het l’Oreal Scarlet Vamp nu met 50% korting rond de 3 euro (5ml) en Start to Finish van OPI rond de 17 euro (15ml)