Urban Decay Ammo palette: swatches van Seren en Aisha 9

Seren schreef vorige week al over het Urban Decay Ammo palette met daarin de 10 meest verkochte oogschaduwkleuren. Nu hebben Seren en ik samen swatches gemaakt zodat jullie de kleuren op onze beide huidskleuren kunnen zien.

Op onderstaande foto zie je de kleuren van de bovenste rij. Serens arm zie je aan de bovenkant en mijn arm aan de onderkant. Seren heeft Urban Decay primer potion gebruikt en ik niet. Je ziet het goed aan de zwarte kleur, die is bij Seren intenser. De kleuren zijn sowieso goed gepigmenteerd zoals je ook op de swatches op mijn arm kunt zien.

Op de foto hieronder zie je de kleuren van de onderste rij. Je ziet Serens arm weer aan de bovenkant en mijn arm aan de onderkant. Hier dragen wij beiden geen primer. Shattered, de blauwe kleur, is in het echt een beetje een duochrome kleur met vlagen van blauw, groen en geel. Een hele aparte kleur, jammer dat je dat op de foto niet goed kan zien.

Ik snap wel heel goed dat dit de 10 meest verkochte kleuren zijn, ik vind zelf 8 van de 10 kleuren namelijk heel erg mooi. Polyester Bride en Grifter word ik iets minder warm van. Polyester Bride is denk ik meer een mooie highlighter voor lichte meiden maar ik gebruik zelf kleuren als Sin als highlighter. Grifter vind ik zo ook niet heel geweldig maar Seren zei al dat hij wel heel mooi kan zijn met een intensere donker paarse kleur en daar heeft ze denk ik wel gelijk in.

Mijn favorieten uit dit palette zijn eigenlijk de overige 8 kleuren, ik kan echt niet kiezen! Ik vind ze allemaal prachtig en ik zou ze allemaal ook echt vaak kunnen gebruiken. Wat mij betreft is dit palette dus ook echt een aanrader, je krijgt mooie basic kleuren die je kan gebruiken voor een neutrale look en andere kleuren kan je gebruiken voor een iets intensere ooglook.

Seren’s mening over Urban Decay Ammo:

Net als Aisha kan ik zeggen dat ik snap dat dit de meest verkochte kleuren zijn. Ze zijn allemaal stuk voor stuk heel goed gepigmenteerd en het verklaart ook de samenstelling van de kleuren in het palette. Als ik de kleuren los van elkaar bekijk, zijn het allemaal hele mooie kleuren. Of het allemaal kleuren zijn die ik zelf ook los van elkaar zou kopen, is weer een ander verhaal. De oogschaduwen hebben voor mijn oogvorm en voorkeur toch net iets te veel glans. Persoonlijk zou ik de kleuren uit dit palette niet met elkaar combineren, maar steeds met andere bijpassende oogschaduwen combineren die wat minder shine hebben. Mijn voorkeur in dit palette gaat voornamelijk naar de kleuren Smog, Mildew, Oil Slick, Chopper en Sin. Los van de kleuren wil ik nog even zeggen dat er een sponsapplicator bij zit met 4 kantjes. Deze zijn niet heel breed dus ook daarmee kan je best precies oogschaduw aanbrengen en dat werkt prima! (tenzij je echt met dieptes etc wilt gaan werken). Als de kleuren van de swatches je bevallen zijn het absolute aanraders!

Wat het palette in Nederland gaat kosten weten we helaas nog niet maar zodra we hier meer informatie over hebben zullen we het artikel updaten.

Wat vinden jullie van het palette? Zijn het kleuren die je graag aan je stash toe zou voegen?

 

PS, vergeten jullie niet om mee te doen met de goodiebag winactie? (o.a. mooie sieraden en china glaze lakje te winnen!)