Topcoat of the day: Guerlain L’Oisseau de Feu (Kerstcollectie 2014) 2

Kan ik een topcoat reviewen die ik niet in mijn eigen bezit heb, maar wel op mijn nagels? Ja? Nee? Laten we het gewoon doen! Ik werk in de Bijenkorf en deed daar de Guerlain topcoat met bladgoud effect uit de kerstcollectie over mijn snelle en gehaaste manicure. *Note to myself: nogmaals, haastige spoed is zelden goed. Dus.. ja.. Ik deed de topcoat gewoon over mijn nagels en eerst vond ik het niks, maar eigenlijk vind ik het over dit donkere lakje wel echt super leuk. Kijk snel verder om Guerlain L’Oisseau de Feu beter op mijn nagels te zien.
Guerlain L'Oisseau de Feu Guerlain L'Oisseau de FeuAls je de topcoat een beetje dikker aanbrengt, zodat de gouddeeltjes ook goed op je nagels komen, dan voel je ook niks van de gouddeeltjes op je nagels. Want als je het niet goed doet, of heel dun, dan heb je kans dat je die deeltjes wel op je nagels gaat voelen. Als ik rustig de tijd had genomen om mijn nagels te lakken en te laten drogen, dan had ik het effect mooier gevonden in combinatie met het donkere lakje. Verder vind ik zo’n topcoat leuk voor een keer, maar ik zou dit niet vaak op mijn nagels dragen. Daarom zou ik deze topcoat ook niet kopen, maar ik wilde het wel laten zien voor diegene die wel benieuwd zijn naar dit lakje van Guerlain.

Guerlain L’Oisseau de Feu is een limited editie topcoat en is uitgekomen met de kerstcollectie van Guerlain. Overigens is Guerlain niet de enige die voor kerst zo’n gouden topcoat heeft, want ik zag ze ook bij Lancome en bij Dior. De prijs van het lakje ligt rond de 25 euro

 

Meer over Guerlain op PYC

 • Guerlain Rouge Automatique lipstick: #165 Champs Elysees

  Guerlain Rouge Automatique lipstick: #165 Champs Elysees

  Guerlain komt vanaf 1 mei met een nieuwe lipstick, Rouge Automatique. En deze lipstick is toch echt wel anders dan je gewend bent, hij heeft namelijk geen dop! In de archieven van Guerlain vond Olivier Échaudemaison, creative director van Guerlain, de in 1936 ontworpen Rouge Automatique. Deze Rouge Automatique is vernieuwd met als resultaat een […]

 • Random Beauty Wishlist

  Random Beauty Wishlist

  Ik heb het wel vaker over een wishlist, maar eigenlijk heb ik niet een echte lijst. In plaats van lijstjes maken, heb ik eerder een aantal producten die in mijn hoofd hangen die ik graag wil hebben en de dingen die ik  nog steeds heel graag wil hebben komen regelmatig weer naar voren in mijn […]

 • Voordeeltip! Abonnement op L’Officiel + Guerlain Luxe make-up set cadeau!

  Voordeeltip! Abonnement op L’Officiel + Guerlain Luxe make-up set cadeau!

  Ik zag het al een paar weken geleden, maar omdat ik zelf baalde dat ik niet nog een abonnement kon veroorloven had ik er niks over gezegd. Nu ik me er eindelijk overheen heb gezet besef ik dat dit eigenlijk zo’n mooie kans is, dat ik het niet kan maken om niet te delen met […]

 • Deel momentje; Seren deelt wat foto’s die ze op haar iPhone heeft staan..

  Deel momentje; Seren deelt wat foto’s die ze op haar iPhone heeft staan..

  Random foto’s maken en sturen naar vriendinnen via whatsapp of ping is iets wat volgens mij bijna iedereen doet (iedereen met whatsapp of ping dan). Het is in ieder geval iets wat ik heel vaak doe. Als ik iets leuks tegen kom, zelfs op internet dan maak ik er snel een foto van en stuur […]

 • Guerlain Promofilmpje: Rouge Automatique!

  Guerlain Promofilmpje: Rouge Automatique!

  Vorige week hadden we het artikel over Guerlains nieuwste lipstick Rouge Automatique online gezet. Het design, verhaal en gedachte van de lipstick sprak me echt onwijs aan. Het absoluut vrouwelijke met hakken en lipstick, maakt een vrouw toch ergens onweerstaanbaar, mede doordat deze items ook bijdragen aan een ultieme zelfverzekerde uitstraling. Blijkt dus dat er […]

 • Soms dan vind je iets zo mooi…

  Soms dan vind je iets zo mooi…

  …dat  het je niks uitmaakt dat je voor gek wordt verklaard door je omgeving als je daar veel geld voor neer legt. Ik schrijf je, maar ik heb het over mijzelf. Vrijdagnacht 00:25 uur is de exacte tijdstip wanneer het gebeurde. Ik zag namelijk een afbeelding van een nieuwe mascara! Ik hoor je denken, je bent […]

 • Wishlist november 2014

  Wishlist november 2014

  De laatste tijd zijn er weer zoveel mooie producten uitgekomen, en een paar daarvan krijg ik maar niet uit mijn hoofd. Toevallig zijn dit heel veel producten van Dior. Ik heb het altijd al een mooi merk gevonden maar om de een of andere reden viel mijn keuze toch altijd op iets anders. Ik heb […]

 • Wat zit er momenteel in Serens make-uptasje?

  Wat zit er momenteel in Serens make-uptasje?

  Dit is een vraag die door niemand van jullie is gesteld, maar ik dacht weet je wat?! Ik doe gewoon alsof jullie het allemaal heel graag willen weten. Het zit namelijk zo, ik heb een toilettasje of make-uptasje, hoe je het ook wil noemen en die gaat bij gebrek aan tijd altijd mee in mijn […]