Topcoat of the day: Guerlain L’Oisseau de Feu (Kerstcollectie 2014) 2

Kan ik een topcoat reviewen die ik niet in mijn eigen bezit heb, maar wel op mijn nagels? Ja? Nee? Laten we het gewoon doen! Ik werk in de Bijenkorf en deed daar de Guerlain topcoat met bladgoud effect uit de kerstcollectie over mijn snelle en gehaaste manicure. *Note to myself: nogmaals, haastige spoed is zelden goed. Dus.. ja.. Ik deed de topcoat gewoon over mijn nagels en eerst vond ik het niks, maar eigenlijk vind ik het over dit donkere lakje wel echt super leuk. Kijk snel verder om Guerlain L’Oisseau de Feu beter op mijn nagels te zien.
Guerlain L'Oisseau de Feu Guerlain L'Oisseau de FeuAls je de topcoat een beetje dikker aanbrengt, zodat de gouddeeltjes ook goed op je nagels komen, dan voel je ook niks van de gouddeeltjes op je nagels. Want als je het niet goed doet, of heel dun, dan heb je kans dat je die deeltjes wel op je nagels gaat voelen. Als ik rustig de tijd had genomen om mijn nagels te lakken en te laten drogen, dan had ik het effect mooier gevonden in combinatie met het donkere lakje. Verder vind ik zo’n topcoat leuk voor een keer, maar ik zou dit niet vaak op mijn nagels dragen. Daarom zou ik deze topcoat ook niet kopen, maar ik wilde het wel laten zien voor diegene die wel benieuwd zijn naar dit lakje van Guerlain.

Guerlain L’Oisseau de Feu is een limited editie topcoat en is uitgekomen met de kerstcollectie van Guerlain. Overigens is Guerlain niet de enige die voor kerst zo’n gouden topcoat heeft, want ik zag ze ook bij Lancome en bij Dior. De prijs van het lakje ligt rond de 25 euro

 

Meer over Guerlain op PYC

 • Gezichtsreinigers van Seren

  Gezichtsreinigers van Seren

  Het klinkt bijna alsof ik een schoonmaak vrouwtje ben met mijn ‘collectie reinigers’. Misschien ben ik dat ook wel een beetje hoor, want ik heb naar mijn mening te veel reinigingsproducten in huis. Het enige voordeel is dat ik nu in het kort iets kan vertellen over de verschillende soorten gezichtsreinigers die ik heb. Ik […]

 • Wishlist november 2014

  Wishlist november 2014

  De laatste tijd zijn er weer zoveel mooie producten uitgekomen, en een paar daarvan krijg ik maar niet uit mijn hoofd. Toevallig zijn dit heel veel producten van Dior. Ik heb het altijd al een mooi merk gevonden maar om de een of andere reden viel mijn keuze toch altijd op iets anders. Ik heb […]

 • Guerlain La Petite Robe Noire Review

  Guerlain La Petite Robe Noire Review

  La Petite Robe Noire, het kleine zwarte jurkje is absoluut essentieel en onweerstaanbaar. Zij is de chique en vol glam geparfumeerde creatie door Guerlain. Zij is La Petite Robe Noire. Inmiddels is er een derde creatie van La Petite Robe Noire, maar vandaag schrijf ik over het klassieke Parijse jurkje. Eigenlijk was de geur al […]

 • Soms dan vind je iets zo mooi…

  Soms dan vind je iets zo mooi…

  …dat  het je niks uitmaakt dat je voor gek wordt verklaard door je omgeving als je daar veel geld voor neer legt. Ik schrijf je, maar ik heb het over mijzelf. Vrijdagnacht 00:25 uur is de exacte tijdstip wanneer het gebeurde. Ik zag namelijk een afbeelding van een nieuwe mascara! Ik hoor je denken, je bent […]

 • Primer/foundation/poeder wishlist van Seren

  Primer/foundation/poeder wishlist van Seren

  Op gebied van primers en foundations zijn er een aantal producten die ik heel graag zou willen, maar nog niet aan mijn collectie heb toegevoegd. Wellicht dat 2015 een beter jaar zal zijn en ik enkele van deze producten kan toevoegen. Kijk mee! De primer van Guerlain met puur 24 karaat bladgoud dat veranderd in […]

 • Topcoat of the day: Guerlain L’Oisseau de Feu (Kerstcollectie 2014)

  Topcoat of the day: Guerlain L’Oisseau de Feu (Kerstcollectie 2014)

  Kan ik een topcoat reviewen die ik niet in mijn eigen bezit heb, maar wel op mijn nagels? Ja? Nee? Laten we het gewoon doen! Ik werk in de Bijenkorf en deed daar de Guerlain topcoat met bladgoud effect uit de kerstcollectie over mijn snelle en gehaaste manicure. *Note to myself: nogmaals, haastige spoed is […]

 • Guerlain Voilette Madame Écrin 2 Couleurs – Two Spicy oogschaduwpalette

  Guerlain Voilette Madame Écrin 2 Couleurs – Two Spicy oogschaduwpalette

  Ik begin drogisterij merken tegenwoordig steeds meer te waarderen. Je kan er echt goede kwaliteit vinden voor een fijne prijs. Maar eerlijk is eerlijk, dat gevoel wat je krijgt van een luxe product krijg je niet bij drogisterij producten. Guerlain producten geven je zéker wel dat luxe gevoel! Dit is een oogschaduwpalette uit de Voilette […]

 • Guerlain Promofilmpje: Rouge Automatique!

  Guerlain Promofilmpje: Rouge Automatique!

  Vorige week hadden we het artikel over Guerlains nieuwste lipstick Rouge Automatique online gezet. Het design, verhaal en gedachte van de lipstick sprak me echt onwijs aan. Het absoluut vrouwelijke met hakken en lipstick, maakt een vrouw toch ergens onweerstaanbaar, mede doordat deze items ook bijdragen aan een ultieme zelfverzekerde uitstraling. Blijkt dus dat er […]