Topcoat of the day: Guerlain L’Oisseau de Feu (Kerstcollectie 2014) 2

Kan ik een topcoat reviewen die ik niet in mijn eigen bezit heb, maar wel op mijn nagels? Ja? Nee? Laten we het gewoon doen! Ik werk in de Bijenkorf en deed daar de Guerlain topcoat met bladgoud effect uit de kerstcollectie over mijn snelle en gehaaste manicure. *Note to myself: nogmaals, haastige spoed is zelden goed. Dus.. ja.. Ik deed de topcoat gewoon over mijn nagels en eerst vond ik het niks, maar eigenlijk vind ik het over dit donkere lakje wel echt super leuk. Kijk snel verder om Guerlain L’Oisseau de Feu beter op mijn nagels te zien.
Guerlain L'Oisseau de Feu Guerlain L'Oisseau de FeuAls je de topcoat een beetje dikker aanbrengt, zodat de gouddeeltjes ook goed op je nagels komen, dan voel je ook niks van de gouddeeltjes op je nagels. Want als je het niet goed doet, of heel dun, dan heb je kans dat je die deeltjes wel op je nagels gaat voelen. Als ik rustig de tijd had genomen om mijn nagels te lakken en te laten drogen, dan had ik het effect mooier gevonden in combinatie met het donkere lakje. Verder vind ik zo’n topcoat leuk voor een keer, maar ik zou dit niet vaak op mijn nagels dragen. Daarom zou ik deze topcoat ook niet kopen, maar ik wilde het wel laten zien voor diegene die wel benieuwd zijn naar dit lakje van Guerlain.

Guerlain L’Oisseau de Feu is een limited editie topcoat en is uitgekomen met de kerstcollectie van Guerlain. Overigens is Guerlain niet de enige die voor kerst zo’n gouden topcoat heeft, want ik zag ze ook bij Lancome en bij Dior. De prijs van het lakje ligt rond de 25 euro

 

Meer over Guerlain op PYC

 • Parfum nieuws van Estée Lauder, Marc Jacobs, Guerlain en Reminiscence!

  Parfum nieuws van Estée Lauder, Marc Jacobs, Guerlain en Reminiscence!

  Geen reviews van parfums deze keer, maar informatie over 4 geuren die sinds kort of binnenkort bij de verschillende parfumerieën te vinden zijn. Lees verder over de vernieuwde klassieker van Estée Lauder, een nieuwe cutey van Marc Jacobs of lees meer over Guerlains nieuwste little black dress, een musthave voor elke vrouw of misschien ben […]

 • Soms dan vind je iets zo mooi…

  Soms dan vind je iets zo mooi…

  …dat  het je niks uitmaakt dat je voor gek wordt verklaard door je omgeving als je daar veel geld voor neer legt. Ik schrijf je, maar ik heb het over mijzelf. Vrijdagnacht 00:25 uur is de exacte tijdstip wanneer het gebeurde. Ik zag namelijk een afbeelding van een nieuwe mascara! Ik hoor je denken, je bent […]

 • Guerlain Blush G Serie Noire Review & Swatches.

  Guerlain Blush G Serie Noire Review & Swatches.

  Ken je het gevoel dat je iets ziet en het zo mooi vind dat het maar niet uit je hoofd wil gaan? Je probeert het te negeren, maar het wil maar niet lukken! Dan ga je in je pauze langs de Sephora om het toch nog een keer te bekijken en blijkt  het uitverkocht te […]

 • Wishlist november 2014

  Wishlist november 2014

  De laatste tijd zijn er weer zoveel mooie producten uitgekomen, en een paar daarvan krijg ik maar niet uit mijn hoofd. Toevallig zijn dit heel veel producten van Dior. Ik heb het altijd al een mooi merk gevonden maar om de een of andere reden viel mijn keuze toch altijd op iets anders. Ik heb […]

 • Guerlain Voilette Madame Écrin 2 Couleurs – Two Spicy oogschaduwpalette

  Guerlain Voilette Madame Écrin 2 Couleurs – Two Spicy oogschaduwpalette

  Ik begin drogisterij merken tegenwoordig steeds meer te waarderen. Je kan er echt goede kwaliteit vinden voor een fijne prijs. Maar eerlijk is eerlijk, dat gevoel wat je krijgt van een luxe product krijg je niet bij drogisterij producten. Guerlain producten geven je zéker wel dat luxe gevoel! Dit is een oogschaduwpalette uit de Voilette […]

 • Voordeeltip! Abonnement op L’Officiel + Guerlain Luxe make-up set cadeau!

  Voordeeltip! Abonnement op L’Officiel + Guerlain Luxe make-up set cadeau!

  Ik zag het al een paar weken geleden, maar omdat ik zelf baalde dat ik niet nog een abonnement kon veroorloven had ik er niks over gezegd. Nu ik me er eindelijk overheen heb gezet besef ik dat dit eigenlijk zo’n mooie kans is, dat ik het niet kan maken om niet te delen met […]

 • Topcoat of the day: Guerlain L’Oisseau de Feu (Kerstcollectie 2014)

  Topcoat of the day: Guerlain L’Oisseau de Feu (Kerstcollectie 2014)

  Kan ik een topcoat reviewen die ik niet in mijn eigen bezit heb, maar wel op mijn nagels? Ja? Nee? Laten we het gewoon doen! Ik werk in de Bijenkorf en deed daar de Guerlain topcoat met bladgoud effect uit de kerstcollectie over mijn snelle en gehaaste manicure. *Note to myself: nogmaals, haastige spoed is […]

 • Wishlist Aisha – januari 2014

  Wishlist Aisha – januari 2014

  De lentecollecties liggen binnenkort in de winkel en dit keer zijn er een aantal producten die ik zeker wil aanschaffen. Ik heb nog een Douglas cadeaubon liggen die ik voor mijn verjaardag kreeg dus dat maakt het wat makkelijker aangezien deze producten niet bepaald koopjes zijn. 1. Ik wil heel graag een Chanel cream blush. […]