Topcoat of the day: Guerlain L’Oisseau de Feu (Kerstcollectie 2014) 2

Kan ik een topcoat reviewen die ik niet in mijn eigen bezit heb, maar wel op mijn nagels? Ja? Nee? Laten we het gewoon doen! Ik werk in de Bijenkorf en deed daar de Guerlain topcoat met bladgoud effect uit de kerstcollectie over mijn snelle en gehaaste manicure. *Note to myself: nogmaals, haastige spoed is zelden goed. Dus.. ja.. Ik deed de topcoat gewoon over mijn nagels en eerst vond ik het niks, maar eigenlijk vind ik het over dit donkere lakje wel echt super leuk. Kijk snel verder om Guerlain L’Oisseau de Feu beter op mijn nagels te zien.
Guerlain L'Oisseau de Feu Guerlain L'Oisseau de FeuAls je de topcoat een beetje dikker aanbrengt, zodat de gouddeeltjes ook goed op je nagels komen, dan voel je ook niks van de gouddeeltjes op je nagels. Want als je het niet goed doet, of heel dun, dan heb je kans dat je die deeltjes wel op je nagels gaat voelen. Als ik rustig de tijd had genomen om mijn nagels te lakken en te laten drogen, dan had ik het effect mooier gevonden in combinatie met het donkere lakje. Verder vind ik zo’n topcoat leuk voor een keer, maar ik zou dit niet vaak op mijn nagels dragen. Daarom zou ik deze topcoat ook niet kopen, maar ik wilde het wel laten zien voor diegene die wel benieuwd zijn naar dit lakje van Guerlain.

Guerlain L’Oisseau de Feu is een limited editie topcoat en is uitgekomen met de kerstcollectie van Guerlain. Overigens is Guerlain niet de enige die voor kerst zo’n gouden topcoat heeft, want ik zag ze ook bij Lancome en bij Dior. De prijs van het lakje ligt rond de 25 euro

 

Meer over Guerlain op PYC

 • Guerlain nieuws; Terracotta Collection 2012 – Sun in the city!

  Guerlain nieuws; Terracotta Collection 2012 – Sun in the city!

  Speciaal voor de stadse meisjes heeft Guerlain een collectie uitgebracht genaamd Sun in the City! De zomer is nog ver weg, maar hopelijk kunnen we binnen een paar maanden al wat meer genieten van wat warmere zonnestralen. Shirtjes en truitjes kunnen straks al weer iets meer bloot, open schoenen en misschien zelfs wel wat blote […]

 • Review: Guerlain Tenue de Perfection Timeproof Foundation en Guerlain Les Voilettes Translucent Compact Powder + Look

  Review: Guerlain Tenue de Perfection Timeproof Foundation en Guerlain Les Voilettes Translucent Compact Powder + Look

  Oh Guerlain! Expert in het maken van o.a. geuren, lipsticks, poeders en andere innovatieve producten die andere alleen maar na proberen te maken. Ik heb al een aantal Guerlain producten waar ik niet eerder over geschreven, maar wel zou moeten doen, simpelweg omdat ik ze echt fijn vind en op regelmatige basis gebruik. Wat ik […]

 • Voordeeltip! Abonnement op L’Officiel + Guerlain Luxe make-up set cadeau!

  Voordeeltip! Abonnement op L’Officiel + Guerlain Luxe make-up set cadeau!

  Ik zag het al een paar weken geleden, maar omdat ik zelf baalde dat ik niet nog een abonnement kon veroorloven had ik er niks over gezegd. Nu ik me er eindelijk overheen heb gezet besef ik dat dit eigenlijk zo’n mooie kans is, dat ik het niet kan maken om niet te delen met […]

 • Nieuws van Guerlain! Aqua Allegoria Limon Verde, La Petite Robe Noire Couture en Super Aqua Serum BB Hydra+

  Nieuws van Guerlain! Aqua Allegoria Limon Verde, La Petite Robe Noire Couture en Super Aqua Serum BB Hydra+

  Ik kan zo genieten van mooie cosmetica en Guerlain is zo’n merk waar ik gelukkig van kan worden. Noem me oppervlakkig, maar het zijn mooie en bijzondere producten waar ik me echt op kan verheugen. Ik zal vast niet de enige zijn toch? Vandaag staat op het menu nieuws over de nieuwe Aqua Allegoria, een […]

 • Deel momentje; Seren deelt wat foto’s die ze op haar iPhone heeft staan..

  Deel momentje; Seren deelt wat foto’s die ze op haar iPhone heeft staan..

  Random foto’s maken en sturen naar vriendinnen via whatsapp of ping is iets wat volgens mij bijna iedereen doet (iedereen met whatsapp of ping dan). Het is in ieder geval iets wat ik heel vaak doe. Als ik iets leuks tegen kom, zelfs op internet dan maak ik er snel een foto van en stuur […]

 • Random beautytalk vanaf de bank op zaterdagavond..

  Random beautytalk vanaf de bank op zaterdagavond..

  Het is te donker en ik hou gewoon niet zo van flits foto’s. Ik heb gewoon 2 weken vakantie gehad en ben soort van bijgekomen van alle geestelijke en lichamelijke vermoeidheid en ik wil al mijn cosmeticaproducten die ik in de afgelopen periode heb gekocht of gekregen op de foto zetten, maar het is dus […]

 • Wishlist november 2014

  Wishlist november 2014

  De laatste tijd zijn er weer zoveel mooie producten uitgekomen, en een paar daarvan krijg ik maar niet uit mijn hoofd. Toevallig zijn dit heel veel producten van Dior. Ik heb het altijd al een mooi merk gevonden maar om de een of andere reden viel mijn keuze toch altijd op iets anders. Ik heb […]

 • Parfum nieuws van Estée Lauder, Marc Jacobs, Guerlain en Reminiscence!

  Parfum nieuws van Estée Lauder, Marc Jacobs, Guerlain en Reminiscence!

  Geen reviews van parfums deze keer, maar informatie over 4 geuren die sinds kort of binnenkort bij de verschillende parfumerieën te vinden zijn. Lees verder over de vernieuwde klassieker van Estée Lauder, een nieuwe cutey van Marc Jacobs of lees meer over Guerlains nieuwste little black dress, een musthave voor elke vrouw of misschien ben […]