Top 5 make-up producten van dit moment 1

Ik moet eerlijk zeggen dat ik over het algemeen toch vaak naar dezelfde producten grijp als ik me opmaak. Ten eerste omdat dat gewoon makkelijk is en je niet teveel hoeft na te denken over wat je met je make-up gaat doen. Ten tweede komt dat door een praktisch ‘probleempje’. Ik maak mij namelijk beneden in onze slaapkamer op, en daar heb ik dus mijn dagelijkse make-up staan. Maar de rest van mijn make-up ligt in een kast boven, beneden is daar namelijk geen plek voor. Daardoor gebruik ik dus meestal gewoon de producten die al op mijn kaptafel liggen en ga ik niet vaak ‘shoppen in mijn stash’ om de producten wat af te wisselen. Dat is vanaf nu dus mijn goeie voornemen, om vaker mijn dagelijkse producten af te wisselen waardoor ik steeds nieuwe producten kan (her)ontdekken. Afgelopen maand heb ik dat ook al gedaan en ik ga vandaag dus mijn top 5 make-up producten van dit moment met je delen.

Top 5 make-up

Om te beginnen de ‘They’re real’ mascara van Benefit. Dit is een miniverpakking die ik ooit eens bij Douglas heb gekregen. Ik ben niet heel vaak super onder de indruk van mascara’s. Ik heb van mezelf korte wimpers en ik krijg nou eenmaal niet snel een wow-effect. De They’re real mascara vind ik wel uitzonderlijk goed. Hij maakt mijn wimpers echt een stuk langer en geeft tegelijkertijd volume waardoor mijn wimpers echt wat meer opvallen. Dat is namelijk het probleem bij mij, mijn wimpers vallen nauwelijks op, daarom gebruik ik meestal eyeliner, dat accentueert mijn ogen wat meer en geeft een wat intensere look. Ik zal niet zeggen dat het opeens lijkt alsof ik nepwimpers heb, maar hij maakt mijn wimpers echt een stuk langer en intenser, I like!

Vorige week schreef ik al over de Chanel cream blush in Chamade. Ik ben fan, groot fan! Hieronder nog een swatch van de blush. Als je er meer over wil weten dan kan je er hier over lezen.

Chanel cream blush Chamade

Een product waar ik ook al eens eerder een review over schreef is de Revlon Colorburst Lip Butter in Raspberry Pie. Hij voelt echt aan als boter wanneer je hem aanbrengt en heeft daarnaast ook nog gewoon genoeg pigment. Het enige wat ik hier jammer aan vind is dat er maar twee kleuren zijn die mij aanspreken, en die heb ik allebei al. Er mogen echt nog wel veel meer producten aan deze collectie worden toegevoegd wat mij betreft! De review van de Revlon Colorburst Lip Butters kan je hier lezen. Op de foto hieronder kan je zien hoe Raspberry Pie er op mijn lippen uit ziet.

Revlon Lipbutter Raspberry Pie

Het M.A.C wenkbrauwpotlood in Stud heb ik nog maar een paar weken in huis. En ik kan je vertellen dat ik er heel erg blij mee ben! Het is echt de perfecte kleur voor mijn wenkbrauwen en het werkt super makkelijk. Nu moet ik wel bekennen dat mijn wenkbrauwen er zeker niet altijd flawless uitzien maar dat heeft meer met mijn kwaliteiten te maken dan met het wenkbrauwpotlood. Ik teken ze namelijk nog maar kort bij en net als wat voor de meeste dingen geldt, geldt hier ook ‘oefening baart kunst’. Ik moet dus nog zeker even blijven oefenen maar dit potlood maakt het in elk geval al een stuk makkelijker voor me.

Tot slot het M.A.C Packed to go palette. Dit is de warme versie, met 6 warme smokey eye oogschaduws. Ik heb dit palette echt al heel lang niet gebruikt, veel te lang. Ik was hem zelfs bijna een beetje vergeten, oeps! Maar des te leuker om hem nu weer regelmatig te gebruiken, ik ben er namelijk weer helemaal blij mee en ik heb het gevoel dat ik hem net nieuw heb aangeschaft. Dat is wel het mooie van af en toe wat vergeten producten uit je stash vissen, je kan oude pareltjes weer herontdekken. Je kan echt alle kanten op met dit palette en ik schreef er hier al een review over. Hieronder kan je de swatches zien.

Mac Packed To GoWat zijn jouw favoriete make-up producten van dit moment?