To blog or not to blog 3

Jeetje, volgens mij is het al langer dan een jaar geleden dat ik voor het laatst een blogpost online plaatste. Vorig jaar ging ik in februari fulltime werken en maakte best lange dagen, eind april werd ik zwanger en sindsdien is 2015 eigenlijk zo voorbij gevlogen en was bloggen eigenlijk het laatste waar ik aan dacht. Ookal was het het laatste, ik dacht er wel aan, best vaak zelfs, maar besloot steeds mijn energie in andere dingen te steken. In de tussentijd had ik steeds onderwerpen in mijn hoofd om over te schrijven. Over mijn PCOS, mijn veranderende huid, omdat ik met de pil gestopt was en over laserontharing. Ook over hoe je met minimale make-up er toch verzorgd uit kon zien. In gedachten heb ik ook artikelen geschreven over zwangerschap, en de zoektocht naar een leuke kinderkamer, babycare uit franse apotheken, de bevalling, maar voornamelijk over borstvoeding, omdat ik dat eigenlijk de grootste mindfuck ever vond/vind.

Inmiddels is mijn baby bijna 4 maanden en slaapt ze overdag bijna nooit meer een paar uur achter elkaar. Dat betekent dat ze vaak geen zin heeft om te liggen, of snel weer honger heeft en in slaap valt in mijn armen en weer wakker wordt zodra ik haar neerleg. Of we gaan wandelen en boodschappen halen. Elke poging om iets te typen wordt een paar keer onderbroken haha.

Tja en op gebied van beauty check ik nog dagelijks blogs, maar behalve het echt nodige koop ik vrij weinig. Make-up draag ik alleen nog als ik de deur uit ga. De reden waarom ik minder tot geen make-up draag is, omdat ik nogal graag met mijn kindje knuffel en ik word dan niet blij als ik make-up zie op haar huidje en kleren. Dit alles neemt niet weg dat ik mij niet verzorg. Huidverzorging is wel echt een must en dat is het minste wat ik kan doen. Ook al blijf ik er moe uitzien met mijn eeuwige donkere kringen onder mijn ogen. “Zo Seren, je ziet er echt heel moe uit!” , “Waar heb je het over, ik slaap gewoon 6/7 uurtjes per nacht!’.

Kortom, beauty houdt me nog altijd bezig en af en toe heb ik zin om dingen te delen. Sterker ik verheug me erop om nu weer wat vaker dingen uit mijn leven te delen. De vraag is of er (nog) mensen zijn die erover willen lezen. Mocht er nog iemand zijn die dit leest en meer zou willen lezen, laat het me weten. Zo niet, deel ik misschien alsnog wel zomaar dingen waar niemand op zit te wachten. Puur for the love of blogging and sharing.

Hieronder nog een paar random foto’s met korte toelichting.

 

 

IMG_4231

Toen ik 10 cm ontsluiting had, vond ik dat ik me eindelijk wel weer een beetje ok voelde en besloot me toch maar een beetje op te maken, want ik zag er ECHT niet meer uit.Ik moet er nog steeds heel erg om lachen.

IMG_2208

In augustus hadden we een klein feestje om onze ‘liefde’ te vieren, daarbij werden de gasten en wij zelf ook verrast met het geslacht van ons kindje.

IMG_3289En the bump. Ik was niet heel erg aangekomen en mijn buik was ook niet mega groot.

En dan is het nu weer tijd voor een boterham met Nutella! Tot de volgende keer!