Tip: Oplaadkabel voor je iPhone/iPad van Belkin 2

Vandaag geen beauty artikel, maar een aanrader op technisch/gadget gebied. Namelijk een oplaadkabel voor je iPhone of je iPad. Apple maakt de mooiste apparatuur, maar de kwaliteit van de opladers voor de iPhones? Ja, daar hebben velen samen met mij vraagtekens bij. Als je niet bekend bent met het beruchte kabeltjes probleem, dan zegt dit artikel je helemaal niks, en anders vind je mijn aanrader misschien wel fijn.

Als je niet net als mij zomaar een kabeltje wilt kopen, omdat je bang bent dat het schade zal toebrengen aan je toestel dan is het lightning/USB-kabeltje van Belkin wat mij betreft een aanrader. Ook mijn kabel ging op een gegeven moment kapot en ik baalde dat ik een nieuw kabeltje moest kopen. De medewerker in de iFactors in Spijkenisse adviseerde mij deze van Belkin, omdat het kabeltje dikker en steviger is. De kans dat het kabeltje zou knappen of doorbranden zou kleiner worden. Ik had mijn twijfels, maar inmiddels heb ik mijn kabel 10 maanden en hij ziet er nog steeds goed en stevig uit. Wat mij betreft een aanrader!

Belkin kabel 3 belkin 2 Belkin kabel iphone

De kabel die ik heb is 1.2 meter lang en kost 19,95. Dezelfde prijs als voor een originele Apple kabel, maar dan net iets langer en steviger. Er bestaan ook nog langere varianten. Bovendien zijn deze kabels MFI gecertificeerd. MFI betekent Made For iPhone/iPod/iPad en het houdt in dat ze voldoen aan de Apple gestelde prestatienormen.

Mocht je ook last hebben van kabels die snel kapot gaat, dan is dit in ieder geval mijn aanrader. Ik heb de mijne gekocht bij een iFactors. Volgens mij wordt het merk Belkin in veel telefoonwinkels verkocht zoals T-Mobile, KPN en HI enzo, maar of ze overal de lightning/USB kabels hebben weet ik niet. Je kunt ook een kijkje nemen op de website van Belkin.

Heb jij nog tips voor iPhone kabels?