Tijd voor reclame… voor onszelf! 0

Nou ja, reclame, reclame, het woord heeft snel een negatieve lading, maar we bedoelen het absoluut goed. Misschien ben je een vaste bezoeker en lees je al jaren onze artikelen. Het zou kunnen zijn dat je vroeger gek was op ons, maar ons uit het oog bent verloren. Of misschien ken je ons maar net en als dat het geval is, dan bedoel ik met ons, Aisha en mij (Seren). Hoe dan ook willen wij jou bedanken dat je op Pop Your Color bent. In dit stuk maken we even reclame voor onszelf, door te laten weten dat we op meerdere kanalen te volgen zijn. We waarderen je bezoek en zien je graag vaker terug!

 

Twitter!  

Schermafbeelding 2014-11-03 om 11.14.09Twitter is misschien een beetje uit, maar wij gebruiken het nog best vaak! Zoals bijvoorbeeld voor nieuwtjes die gelijk met de wereld gedeeld moeten worden, zoals erachter komen dat KIKO naar Nederland komt, of dat Urban Decay naar Nederland komt. Verder maken we ook gebruik van Twitter om te delen dat er een nieuw artikel online is.

Aisha is op Twitter actief onder de naam @AishaPYC

Seren is op Twitter actief onder de naam @SerBerry

 

 Bloglovin’!

 

BlogloSchermafbeelding 2014-11-03 om 11.14.22vin gebruikers kennen het verhaal! Bloglovin is een website die je kunt gebruiken om al je favoriete blogs te volgen op een gezamenlijke plek. Elke keer wanneer er een nieuw artikel online komt, verschijnt het op Bloglovin in een feed. Zo zie je achter elkaar alle nieuwe artikelen van al je favoriete blogs! Heb je nog geen Bloglovin, maar bezoek je wel meerdere blogs, dan is het wel handig om je eenvoudig te registeren via de site www.bloglovin.com. Als je al wel een Bloglovin account hebt en ons nog niet volgt, dan weet je wat je moet doen!

 

 Instagram!

Schermafbeelding 2014-11-03 om 11.14.34

We hopen dat we Instagram niet hoeven uit te leggen. Wat we wel willen uitleggen is dat we op Instagram allebei apart te volgen zijn, maar dat we samen wel Pop Your Color vertegenwoordigen. Dus het is een gezamenlijke deal, als je de 1 volgt, dan moet je de andere ook volgen. Selfies, gerechten, inspiratie dingen, van alles en nog wat om een persoonlijke kijk te nemen in het leven achter Pop Your Color bloggers.

 

Aisha is op Instagram actief onder de naam AishaPYC

Seren is op Instagram actief onder de naam PopYourColor

 Facebook!

Schermafbeelding 2014-11-03 om 11.14.43

Last but not least, Facebook! Ook hier proberen we andere dingen te delen dan op Twitter, Instagram en op de blog zelf. Natuurlijk delen we ook het bericht dat er een nieuw artikel online is, maar daarnaast dus ook nieuwtjes die niet perse op de blog passen of die te lang zijn voor Twitter. Ook kan het gebeuren dat we ergens zijn en meerdere foto’s in 1 keer willen delen en daar is Facebook ook weer handig voor.

 

Volg ons Facebook onder de naam PopYourColor