TheBakeryShop.nl – Alles wat je nodig hebt om zelf de lekkerste en mooiste cupcakes te maken! 1


Cupcakes! Opeens waren ze er en kan ik me eigenlijk geen verjaardag, evenement of meidenavond indenken zonder cupcakes. Wat aten mensen eigenlijk voordat cupcakes in waren? De populariteit van de cupcakes is ook wel te begrijpen,  ze zijn zo gemaakt, ze zien er super schattig uit en ze smaken ook nog eens goed! Zo was en is vriendin Amy ook helemaal in de ban van de cupcakes en is al een tijdje bezig met het maken van prachtige en lekkere cupcakes voor vrienden en familie. En in plaats van cupcakes te verkopen besloot ze een webshop te beginnen zodat we niet uit huis hoeven om allerlei decoratiespullen voor cupcakes in te slaan.

Elk gelegenheid is weer anders en elke keer dezelfde cupcakes is ook best saai. Bij de The Bakery Shop kun je decoraties kopen in kleine verpakkingen zodat je alleen in huis haalt wat je nodig hebt. Je hebt dan geen onpraktische grootverpakkingen. De kleine bakjes met decoraties zijn er al vanaf 1,95 euro en je kunt er makkelijk 12 grote cupcakes of 24 mini cupcakes mee decoreren. Dit is heel handig want je kunt dan met meerdere kleuren en soorten decoreren zonder daar extra veel voor kwijt te zijn.

Natuurlijk kun je ook kleurstoffen, bakvormen, fondant, marsepein en bakingcups vinden bij The Bakery Shop.


  Je kunt The Bakeryshop ook vinden op facebook en volgen op twitter!

Heb je binnenkort dus een verjaardag, een feestje, een meidenavond of een ander gezellige gelegenheid waar prachtige cupcakes niet kunnen ontbreken? Bestel dan bij The Bakery Shop, want daar vind je alles wat je nodig hebt!

www.TheBakeryShop.nl