The New Black Fall/Winter 2013 1

The  New Black is een merk dat ik zelf nog niet geprobeerd heb maar wel heel nieuwsgierig naar ben. Vooral de setjes met ombre kleuren zijn bekend.

Nu komen ze voor de herfst/winter met een aantal nieuwe producten, kijk mee!Mesh & Lace

Mesh & Lace €26,95

From Russia With Love

From Russia With Love €26,95

Lace The Punch

Lace The Punch €26,95

Foiled Again

Foiled Again €23,95

Gypsy Rose

Gypsy Rose €23,95

I Had A Dream

I Had A Dream €15,95

State Of Independence

State Of Independence €15,95

We Are Floating In Space

We Are Floating In Space €15,95

Shape Shifter

Shape Shifter: Violet Opal Transformer – Golden Opal Transformer – Blue Opal Transformer €15,95

Zoals je ziet hebben de bovenste setjes naast nagellak ook leuke nagellak strips en steentjes die je over de nagellak heen aan kan brengen. Als je dus niet bepaald een nail art queen bent, zoals ik, is dat dus een hele leuke manier om toch met een leuke, originele manicure voor de dag te komen.

Het Shape Shifter setje is ook wel heel bijzonder. Het zijn bijna doorschijnende topcoats die je over een standaard nagellak kan aanbrengen en hij creëert dan een unieke kleur. In combinatie met elke andere basiskleur, ontstaat er weer een andere unieke kleur. Hier ben ik echt heel benieuwd naar!

Mijn favorieten zijn de Foiled Again en de Shape Shifter setjes. Ik heb al even gekeken op Bol of ze daar al te koop waren maar helaas nog niet. Ook op de site van The New Black kon ik deze nieuwe producten nog niet vinden maar ze zullen vast snel toegevoegd worden. Ik heb zelf nog een Bol cadeaubon liggen dus ik hoop dat ze daar binnenkort te koop zullen zijn. Ik heb na het zien van deze nagellakken in elk geval besloten dat ik er zeker een The New Black setje mee ga kopen!

Welke setjes zijn jouw favoriet?