The Body Shop shoplog 4

The Body Shop shoplog

In maart was ik jarig en omdat ik een  pasje heb van The Body Shop mocht ik iets uitzoeken voor €10. Mijn huidverzorging was echt helemaal op en ik had zelfs mijn samples opgemaakt dus ik wilde bij The Body Shop kijken voor wat nieuwe producten.

Ik heb een gecombineerde maar heel vochtarme huid, vooral de laatste tijd werd het steeds vochtarmer. Vaak vroeg ik mij een paar uur na het aanbrengen van mijn huidverzorging af, of ik wel iets had gebruikt. Mijn huid was dan zo droog en trekkerig en mijn huidverzorging leek daar echt niets aan te veranderen.Dit gaf ik aan bij The Body Shop en daar werd mij de vitamine E lijn aangeraden. Ik wilde sowieso het moisture serum en de dag- en nachtcrème aangezien ik die echt niet meer had. Maar toen wees de verkoopster mij op een pakketje met de facial wash en de dag- en nachtcrème samen voor maar €27! Dus ging ik daarvoor en nam ik het moisture serum er apart nog bij.

DSC_0080

Vitamine E dagcreme & nachtcreme

Vitamin E moisture serum

Mijn oogcrème was ook helemaal op en die wilde ik eigenlijk ook van de vitamine E lijn proberen. Maar de verkoopster raadde mij de Nutriganics smoothing eye cream aan. Deze is net iets rijker. Precies wat ik wilde want onder mijn ogen was het ook aardig droog. De oogcrème is ook anti-aging maar dat vind ik alleen maar mooi meegenomen. Mijn ogen hebben aardig te lijden gehad onder het eczeem wat ik daar een paar jaar geleden had dus om te voorkomen dat de lijntjes onder m’n ogen die ik hieraan over heb gehouden nog erger worden, begin ik maar vast met anti-aging.

Nutriganics smoothing eye cream

Toen ik bij de kassa kwam hadden ze nog verschillende douchegels die ik er voor €1 bij mocht nemen. Ze roken allemaal heerlijk dus ik heb mijn vriend maar laten kiezen aangezien ik ze allemaal wilde. Ik ben echt fan van de douchegels van The Body Shop dus voor een euro laat ik ze zeker niet liggen!

Atlas Mountain Rose shower gel

Hieronder heb ik nog even de normale prijzen van de producten op een rijtje gezet.

  • Vitamin E gentle facial wash: €12
  • Vitamin E moisture cream: €17
  • Vitamin E nourishing night cream: €19
  • Vitamin E moisture serum: €20
  • Nutriganics smoothing eye cream: €17
  • Atlas mountain rose shower gel: €9

Als ik alles zo onder elkaar zie word ik wel erg blij, want ik heb echt veel bespaard! Dat is wel één van de voordelen van The Body Shop, ze hebben eigenlijk altijd wel kortingsacties dus als je op de juiste tijd winkelt, hoef je nooit de volle prijs te betalen!

Heb jij ervaring met deze producten? Of heb je misschien nog andere aanraders voor een vochtarme huid? Ik hoor het graag!