The Body Shop shoplog – november 2013 2

Ik krijg via e-mail altijd de nieuwsbrief van The Body Shop en laatst kreeg ik een mailtje met een kortingsbon van €12,50. Wij hadden nieuwe douche puffs nodig en ook was ik erg benieuwd naar de Honeymania lijn dus toen ik in de buurt was ging ik gelijk even langs.

Het bleek dat alle body scrubs €5 waren en aangezien die van The Body Shop tot mijn favorieten behoren kon ik die niet laten liggen. Ik ging voor de mango variant, die heb ik al eens eerder gehad. Hij ruikt zó erg naar mango dat je hem echt bijna op wilt eten. Ik wil ook graag eens de citroen scrub proberen maar die was uitverkocht.

Het is een suiker body scrub en ik hem hem in verschillende varianten, al vaak opnieuw gekocht. De normale prijs van de scrub is €15, voor 200 ml.

Mango Body Scrub

Mango Body Scrub

Ik ben sinds kort verhuisd naar Amsterdam en wij hebben nu eindelijk een bad. Ik was sowieso al benieuwd naar de Honeymania lijn maar vooral ook naar de Bubble Bath Melt. Voor zover ik weet is dit het enige product van The Body Shop voor in bad. Hij zou je huid zijdezacht aan moeten laten voelen en moeten zorgen voor crème achtige bubbels.

De Honeymania lijn ruikt niet naar honing, tenminste niet naar de honing die je in je thee doet. Ik houd ook eigenlijk helemaal niet van honing dus voor mij is dit een pluspunt. De geur is best zoet, maar niet overdreven zoet. Beter dan dat kan ik hem echt niet omschrijven want ik herken er verder niet echt iets in. Ik kan je wel vertellen dat ik hem echt heerlijk vind ruiken dus als je in de buurt van The Body Shop bent moet je zelf maar even gaan ruiken.

Ik heb de Bubble Bath Melt nog niet geprobeerd dus het staat zeker op de planning om hem aankomende week eens lekker te gaan testen. De Honeymania Bubble Bath Melt kost €12 voor 300 ml.

Honeymania Bath Melt

Honeymania Bath Melt

Een ander product waar ik heel erg benieuwd naar was is de Camomile sumptuous cleansing butter. Vooral bij Britse bloggers lees ik vaak over cleansing balms die zij gebruiken maar tot nu toe hadden alleen heel luxe merken deze cleansers. Nu heeft The Body Shop er dus ook een en ik kon niet wachten om hem te proberen. Mijn cleanser is net op dus betere timing kan niet. De geur is lichtzoet, maar vooral heel zacht, heel lekker. Het is echt een boter, als je het potje schuin houdt blijft het precies op zijn plek liggen. Ik moet de cleansing butter nog testen dus ik ben erg benieuwd wat ik ervan zal vinden. Ik zal hem over een tijdje reviewen om te laten weten hoe hij bevalt.

De Camomile sumptuous cleansing butter kost €13 voor 90 ml.

Camomile Sumptuous cleansing butter

Camomile Sumptuous cleansing butter

Tot slot kon je bij besteding van €25 deze kleine 50 ml versie van de Honeymania body butter voor €1 meenemen. Aangezien ik een bodybutter grootverbruiker ben kon ik dit ook niet laten liggen. De normale prijs voor de bodybutter van 50 ml is €6.

Honeymania Body Butter

Honeymania Body Butter

Naast dit alles nam ik ook nog twee douche puffs mee, maar die liggen op dit moment in de douche en zijn nog nat dus die heb ik niet op de foto gezet. De douche puffs waren €3,50 per stuk.

Het allermooiste aan deze shoplog is toch wel het bedrag dat ik uiteindelijk afrekende. De totale waarde van de producten is €53. Ik kreeg maar liefst €41 korting en hoefde uiteindelijk maar €12 te betalen voor dit alles. Er waren sowieso allerlei kortingsacties en ik had natuurlijk mijn kortingsbon maar zoveel korting had ik eigenlijk niet moeten krijgen. De medewerker van The Body Shop die mij hielp snapte ook niet hoe het kon maar omdat de kassa het aangaf mocht ik toch gewoon de €12 afrekenen. Heerlijke meevaller toch?!

Wat zijn jouw favorieten van The Body Shop? Ik heb nog een bon van Groupon liggen en ik ben altijd benieuwd naar de favorieten van anderen, dan kan ik ze ook eens proberen. Laat het weten in de comments!