The Body Shop Honeymania bubble bath melt 5

Ik ben zo ontzettend blij dat ik weer een bad heb! Een warme douche is echt heerlijk maar er gaat toch niets boven een lekker bad wat mij betreft! Lekker de kaarsjes aan, een tijdschrift of boek erbij en relaxen maar!

Sinds we verhuisd zijn wilde ik de Honeymania bubble bath melt van The Body Shop proberen. Eigenlijk komt dat vooral door de naam bubble bath melt… Het klinkt zo heerlijk luxe en als het ultieme product voor wanneer je jezelf wilt verwennen met een pamperavondje.
Honeymania bubble bath melt

De verpakking is best apart. Badproducten in de vorm van bruisballen kennen we inmiddels allemaal wel. Verder komen ze meestal in de vorm van badzout of juist als een badschuim en kan je vanuit het flesje makkelijk een beetje in je bad gieten. Maar dit is een vloeibaar product in een pot. Het is niet zo dun als een douchegel maar wel iets dikker. Ik vroeg me van tevoren wel af hoe ik dit het beste kon gebruiken. De eerste keer goot ik een beetje in het water terwijl het bad volliep. Dat was niet de beste optie want er viel veel te veel product  in het water en aan de buitenkant van de pot werd het helemaal plakkerig omdat er daar een beetje bleef hangen. Inmiddels heb ik een beter systeem bedacht. Ik ‘schep’ een klein beetje met mijn handen eruit en houd dit onder de kraan. Het is namelijk precies dik genoeg om het wel te kunnen ‘scheppen’.

Honeymania bubble bath melt

Je hebt echt maar een klein beetje nodig want de bubble bath melt zorgt echt voor veel schuim. Na je bad laat hij ook een licht laagje achter op je huid waardoor je huid lekker gevoed aanvoelt. Absoluut niet vettig gelukkig, echt precies goed. Hij ruikt lekker een beetje zoet en als je wil dat je de geur nog langer ruikt kan je je na je bad nog lekker insmeren met de Honeymania body butter en eventueel nog lekker scrubben met de bijbehorende scrub.

De Honeymania bubble bath melt bevat Community Fair Trade-honing, die gemaakt is van de nectar van duizenden wilde bloemen.

Honeymania bubble bath melt

Ik ben echt gek op de Honeymania bubble bath melt. De geur is zalig, je hebt er maar weinig van nodig en hij laat je huid ook nog eens lekker gevoed achter. Dit wordt zeker een re-buy!

De Honeymania bubble bath melt is te koop bij The Body Shop en kost €12 voor 300 ml.