The Body Shop – Deep sleep comforting milk bath float 0

Ik heb al eerder verteld dat ik chronisch vermoeid ben en hoe vreemd het ook klinkt, hierdoor slaap ik niet altijd even goed. Ik ben dan ook erg gevoelig voor producten die claimen een rustgevende werking te hebben. Net zo goed ben ik ook altijd geintrigeerd door producten die juist een energie kick geven, om in de ochtend te gebruiken. Ik wist al een tijdje dat The Body Shop een Deep Sleep lijn had en toen ik weer eens wat nieuws voor in bad zocht besloot ik de Deep sleep comforting milk bath float te proberen.

The Body Shop Deep Sleep Comforting Milk Bath Float

De bad melk bevat onder andere jujube en kamille. Jujube is goed tegen een droge huid en kamille heeft een rustgevende en ontspannende werking.

The Body Shop Deep Sleep Comforting Milk Bath Float

De geur sprak me direct aan, hij ruikt naar lavendel vind ik. Ook al staat er nergens beschreven dat dat er überhaupt in zit. Maar het heeft echt zo’n kalmerende en rustgevende geur. Een tikje kruidig, absoluut niet zoet zoals veel badproducten ruiken.

The Body Shop Deep Sleep Comforting Milk Bath Float

Op deze foto zie je goed dat het echt een melk product is. Hij is erg zuinig, je hebt echt niet veel nodig want je krijgt al snel schuim in bad en de geur vult dan de hele badkamer. Van een melkproduct verwacht ik niet direct dat het heel vochtinbrengend is, dat heb ik eerder bij een olie, maar deze Deep sleep bath milk laat mijn huid echt heerlijk gevoed achter. Dat viel mij meteen na de eerste keer badderen op. Dat komt ook omdat ik de badproducten van The Body Shop nooit uitdrogend vindt maar ook niet zó vochtinbrengend vindt als deze. Dat was dus een positieve verrassing.

Wat ook een positieve verrassing vond is dat ik de eerste twee keer nadat ik hiermee in bad was gegaan, extra diep had geslapen. Dat was zo fijn! Ik vond dat echt opvallend want ik verwachtte gewoon een beetje meer ontspannen te worden maar als je echt serieuze slaapproblemen hebt, met een medische reden erachter, dan gaat zo’n badproduct daar natuurlijk niks aan veranderen. Tegenwoordig heb ik niet meer het idee dat ik er extra goed van slaap maar ik word er wel lekker ontspannen van en dat vind ik al fijn genoeg.

The Body Shop Deep sleep comforting milk bath float kost €19 voor 400 ml.

Wat doe jij altijd om ‘s avonds lekker te ontspannen?