Sleek Rose Gold blush 6

Ik denk dat de meeste beautylovers de Sleek Rose Gold blush wel kennen. Hij wordt de dupe van Nars Orgasm genoemd. Ik bestelde Rose Gold online bij Amazon en ik kon hem dus niet van tevoren swatchen. Ik weet dat Orgasm te licht voor mijn huid is, je ziet namelijk helemaal niks als ik hem op mijn wangen heb aangebracht. Ik twijfelde dus wel of je Rose Gold wel zou zien maar voor die paar pond wilde ik de gok wel wagen.

Sleek Rose Gold blush

Ik zou Rose Gold net als Orgasm omschrijven als een perzikkleurige blush met een gouden shimmer erin. Of de shimmer precies hetzelfde is weet ik niet maar misschien kunnen Seren en ik ze wel eens met elkaar vergelijken? Seren heeft Orgasm namelijk wel. Op de foto zie je de gouden shimmer niet echt in de pan maar op onderstaande swatches kan je het wel goed zien.

Sleek Rose Gold blushSleek Rose Gold blush

De eerste swatch is gemaakt in het zonlicht en de tweede is in gewoon licht gemaakt. Op die met het zonlicht kan je de gouden shimmer iets beter zien. Zoals je ziet is Rose Gold best wel licht op mijn huid, maar je ziet hem wel duidelijk op mijn arm. Eenmaal aangebracht op mijn wangen zie je hem veel minder. Als ik zelf in de spiegel kijk zie ik eigenlijk vooral de gouden shimmer maar het perzikkleurige valt een beetje weg op mijn huid. Heel jammer vind ik dat want het ziet er super mooi uit op de swatch op mijn arm wat mij betreft. Op onderstaande foto’s kan je zien hoe de blush er op mijn wangen uit ziet.

Sleek Rose Gold blushSleek Rose Gold blushSleek Rose Gold blush

De onderste foto is met de flits gemaakt. Op de foto’s zie je de gouden shimmer wel en als je heel goed kijkt zie je misschien een vleugje perzik. Toch warmt de blush mijn huid wel mooi op vind ik enĀ zorgtĀ hij voor een mooie healthy glow.

Sleek Rose Gold blush

Maar is het dan een miskoop geweest? Wat mij betreft toch niet helemaal. Hoewel ik het heel jammer vind dat je de kleur niet zo goed op mijn huid ziet vind ik de gouden shimmer echt prachtig. Ik heb ook geprobeerd om de blush wat meer op te bouwen maar dan wordt de gouden shimmer ook een beetje overdreven en dan vind ik het niet meer mooi. Soms draag ik de blush alleen maar ik vind hem ook heel mooi over een andere blush heen. Het geeft in mijn geval gewoon wat gouden shimmer en een beetje warmte dus het staat ook heel leuk over een matte blush, die ziet er dan in een keer heel anders uit. Al met al ben ik dus toch wel blij met de Sleek Rose Gold blush, ook al is hij niet helemaal zoals ik het had gehoopt.

Wat vind jij van de Sleek Rose Gold blush?