Sleek Pomegranate blush 2

Een paar maanden geleden bestelde ik mijn eerste Sleek blushes op Amazon.co.uk. Eigenlijk koop ik zelden make-up online want ik wil het gewoon eerst voelen en swatchen voordat ik het koop. Nu is Sleek wel te koop in sommige toko’s in Nederland maar over het algemeen is het online toch makkelijker verkrijgbaar. Het was dus nogal een gok om kleuren uit te kiezen en uiteindelijk koos ik onder andere voor Pomegranate.

De naam Pomegranate vind ik zelf wel goed gekozen want hij heeft inderdaad de kleur van een granaatappel. Toch zit er ook een vleugje paars doorheen heb ik het idee, heel mooi. Daarnaast heeft hij een hele mooie glans. Geen grove glitters of iets dergelijks maar gewoon een glans.

Sleek pomegranate blush

De blush is heel intens gepigmenteerd. Op de swatch heb ik mijn vinger één keer over de blush gehaald en op mijn arm aangebracht. Ook op mijn wangen heb ik maar een klein beetje aangebracht. Je moet dus zeker een lichte hand hebben. Je kan liever iets te weinig gebruiken zodat je het later alsnog wat op kan bouwen. Je wil tenslotte geen clown-effect.

Sleek pomegranate blush

De blush is ook best stevig gepressed, als ik hem gebruik komt er maar een klein beetje poeder los. Ik zal niet zeggen dat het de beste blush is die ik ooit gebruikt heb, dat zijn namelijk Bobbi Brown en Nars blushes, maar als ik het gebruik heb ik zeker niet het idee dat ik een goedkoop product gebruik.


Sleek pomegranate blush

Sleek pomegranate blush

Pomegranate blijft zeker een uur of zes netjes zitten, daarna wordt het wel minder maar ik zit ook vaak met mijn gezicht in mijn armen. Ik ondersteun mijn hoofd dan, volgens mij is mijn hoofd heel zwaar of zo, LOL. In elk geval zit ik dus vaak aan mijn gezicht en daardoor  blijft make-up nooit de hele dag zitten bij mij. Super zonde en onnodig, ik probeer het af te leren.

Op dit moment kost de Sleek Pomegranate blush £3,23 op Amazon.co.uk. Ik kan niet terugvinden wat ik er precies voor betaalde maar niet meer dan £4 geloof ik. Super koopje toch?!

Sleek pomegranate blush

Ik ben echt tevreden over deze blush van Sleek. Hij is super gepigmenteerd, het is een best unieke kleur en ook is de blush niet te poederig. Ik heb ook de Rose gold blush en een blush by 3 palette van Sleek dus die zal ik jullie binnenkort nog laten zien.
Wat vind jij van Pomegranate? Heb je nog aanraders voor andere Sleek blushes?