Shoplog uit Turkije – Golden Rose Nagellak 5

Zo! Na ongeveer 3.5 week niks te hebben geschreven op PYC, vandaag weer een update van mij. Mijn vakantie was op het laatste moment besloten en binnen een week had ik geboekt, koffer ingepakt en ik was weg voor 3 weken. Ik was in Didim om precies te zijn. Dat is een heel klein badplaatsje en heel dichtbij Bodrum. En het is een perfecte plaats als je alleen wil zonnen en relaxen, want voor de rest is er niks te beleven haha. Wat betreft shoppen of cosmetica heb ik daar echt niks te zoeken. Maar toen ik een bak vol met nagellak zag voor 1.25 TL (0.65 euro) kon ik het toch niet laten om even te kijken. Uiteindelijk heb ik de kleurtjes gekocht die je op de foto’s ziet. Lees snel verder voor meer foto’s en informatie.

Ik vertrouwde op Golden Rose, omdat mijn nicht ook van dit merk nagellak had meegenomen uit Istanbul en dat zag er eigenlijk wel goed uit. Deze nagellakjes die ik heb gekocht, vallen eigenlijk enorm tegen. Ze zijn namelijk heel erg dun en je hebt zeker een paar lagen om het mooi dekkend te krijgen. Bij de nagellakjes van mijn nicht, die vrijwel allemaal donkerroze waren, was dit niet het geval, zij had genoeg aan 1 of 2 lagen. Gezien de nagellakjes zo waterachtig dun zijn, heb ik al gauw geen zin om mijn nagels ermee te lakken, maar ik zal toch proberen om mijn geduld bij elkaar te rapen en ze te swatchen voor jullie.

Mocht je zelf ook nog naar Turkije gaan en Turkse nagellak willen kopen, ga dan op zoek naar het merk Flormar. Flormar is een merk wat voornamelijk bekend staat om zijn nagellak. Ik ken het in ieder geval al sinds dat ik een klein kind ben van mijn vakanties in Turkije. En vandaag de dag wordt het  nog steeds heel goed verkocht. Een ander merk wat ik vorig jaar voor het eerst heb gezien, is het merk Pastel. Pastel is ook bekend in Turkije en ze hebben ook hele mooie kleuren nagellak. Dus mocht je in Turkije zijn, ga dan even langs een drogist/apotheek en daar zul je ze zeker vinden!

Omdat ik op vakantie was, moet ik nog wel even rustig aan doen met mijn centjes, dus ik zal even rustig aan moeten doen met mijn beauty aankopen. Aisha is natuurlijk naar Londen geweest en ze heeft onwijs veel gekocht volgens mij. Ik heb nog niet gezien wat ze allemaal heeft, maar ik ben zooo benieuwd!! Ik heb al wel de Nars Taj Mahal blush gezien die ze voor haar moeder heeft meegenomen en oooh wat is die mooi! Ze heeft ook een paar dingetjes voor mij meegenomen, ik kan niet wachten tot ik haar weer zie! Zaterdag komt de Dare To Wear collectie van MAC uit, dus ik zie Aisha dan weer denk ik :)

Het is een beetje een lang artikel geworden, maar dan zijn jullie in ieder geval weer een beetje op de hoogte! Hou Pop Your Color o.a. in de gaten voor Aisha der Londen aankoopjes, voor wat Aisha voor mij heeft meegenomen, swatches van Golden Rose nagellak en Mac Dare to Wear aankopen!

Groetjes!!