Shoplog The Body Shop – juli 2013 1

Het is sale bij The Body Shop en dat betekent voor mij, inslaan! Ik had echt nieuwe douchegels nodig en aangezien die nu lekker goedkoop waren en ook nog eens in geuren die niet altijd te koop zijn, sloeg ik mijn slag.

Shoplog The Body Shop

Ik hoor en lees al een tijdje dat Satsuma zo’n lekkere geur is dus ik besloot er in de winkel even aan te ruiken. Hij heeft een hele lekkere, frisse citrusgeur. Dit leek me een lekkere douchegel voor ‘s morgens om lekker energiek aan de dag te kunnen beginnen. Ik weet eerlijk gezegd niet of echt wetenschappelijk is aangetoond dat je van dit soort geuren meer energie krijgt maar ik word er in elk geval heel vrolijk van ‘s morgens. De Satsuma shower gel komt in een XL verpakking van 750 ml en is afgeprijsd van €16 naar €8.

Shoplog The Body Shop

Shoplog The Body Shop

De Raspberry en Passion fruit shower gels zijn beiden heel zoet. Ik had ze nooit eerder gezien maar het schijnt dat ze vaker te koop zijn geweest tijdens de sale. Raspberry vind ik echt ruiken naar snoepjes, van die harde frambozen snoepjes. Voorheen hield ik niet zo van heel zoete geuren maar de laatste tijd begint dit een beetje te veranderen. Dit leek me echt een heerlijk zomergeurtje. Passion fruit ruikt iets minder zoet, maar heel precies kan ik de geur niet beschrijven. Hij ruikt wel een tikkeltje frisser dan Raspberry, maar als je echt niet van zoete geuren houdt zou ik deze beide douchegels overslaan. Deze douchegels zijn nu afgesprijsd van €6,50 naar €3,25 per stuk. Dit zijn geen XL verpakkingen, maar gewoon verpakkingen van 250 ml.

Shoplog The Body Shop Shoplog The Body Shop

De Earth Lovers shower gels behoren tot mijn favorieten. Zachte, wat frissere geuren en een douchegel die de huid niet uitdroogt. Ze zijn regelmatig in de aanbieding en ik sla dan vaak een paar in. Cucumber & mint heb ik al een paar keer eerder gehad en hij blijft favoriet. We hadden hem een keer mee op vakantie en sindsdien ruikt hij naar vakantie. Zo’n lekker gevoel als je dan staat te douchen en je weer helemaal een vakantiegevoel krijgt! De komkommer ruik ik er zeker in terug, lekker fris. Mint ruik ik er totaal niet in. Ik denk dat dit wel een geur is die veel mensen aan zal spreken. Pear & lemongrass heb ik voor zover ik me kan herinneren niet eerder gehad. Hier is de peer weer overheersend. Hij ruikt ook weer heel lekker fris en lichtzoet. De Earth Lovers shower gels zijn nu afgesprijsd van €6,50 naar €2,50 per stuk.

Shoplog The Body Shop

De Wild Rose hand cream heb ik al eens eerder gehad in een verpakking van 30 ml. Dit is echt de allerfijnste handcrème die ik tot nu toe heb geprobeerd. Hij trekt echt heel erg snel in. Ik heb last van zweethanden en als ik dan handcrème gebruik wordt het helemaal een vieze, kleffe boel in mijn handpalmen. Deze handcrème trekt juist heel snel in en hij lijkt mijn handen voor even zelfs compleet zweetvrij te maken. Dit is eigenlijk een handcréme voor mature skin, en hij zou donkere vlekjes op je handen tegen moeten gaan. Of dit ook werkt kan ik je niet vertellen want ik heb daar zelf geen last van. Er zit ook een SPF 15 in, dat is altijd fijn! De geur is Wild Rose, hij ruikt ook lekker naar rozen. Als je net als ik last heb van zweethanden moet je deze echt eens proberen! In deze verpakking zit 100 ml en hij kost €12,50. Er is ook nog een kleinere versie te koop van 30 ml, die kost €6,50.

Shoplog The Body Shop

Mijn voetencrème is bijna op. Voorheen vergat ik het heel vaak maar nu doe ik het trouw een paar keer per week. Omdat ik mijn vierde stempel had mocht ik iets uitzoeken ter waarde van €10. Ik ging voor de Peppermint intensive foot rescue. Hij kost €11 maar ik kreeg hem dus voor €1 mee.

Shoplog The Body Shop

Deze total energy essential oil kwam ik toevallig tegen. Hij was afgeprijsd naar €6. De originele prijs kan ik helaas niet vinden op de website. Je kan een paar druppels aan wat water toevoegen en in je oliebrander doen. Ik ben heel erg benieuwd of het werkt. Ik ben namelijk chronisch moe en ben echt desperate voor wat meer energie.

Shoplog The Body Shop

Ook al ben ik dus chronisch moe, toch heb ik heel veel moeite om te slapen. Inslapen lukt nu eindelijk maar doorslapen nog niet. Deze Deep sleep pulse point balm was nu €6,50 dus ik besloot hem te proberen. Ik kan de normale prijs hiervan ook niet vinden op de site. Ik heb hem nog niet getest maar ik zal jullie zeker laten weten of ik het wat vindt.

Ik ben erg blij met mijn aankopen. Ik heb voorlopig weer genoeg douchegel, ik heb mijn favoriete handcrème weer en daarnaast nog wat nieuwe producten waar ik erg nieuwsgierig van ben. Zijn er nog bepaalde producten waar jullie reviews van willen zien?