Shoplog met Chanel, Dior & Opi 7

Station Leiden Centraal is ge-wel-dig als je langer dan 10 minuten op je trein moet wachten. Er zijn daar namelijk voldoende winkels om te chillen en vaak vergeet ik mijn trein en neem ik een half uur of een uur later de trein naar huis. Er is namelijk een Mooi parfumerie en een Villa/Pieces winkel en een Starbucks! Na eerst een colbertje gescoord te hebben bij Villa ging ik nog even naar Mooi. Het eerste wat ik zag waren de mini’s van de OPI Swiss collectie. Die moest ik natuurlijk hebben, want er lag maar eentje! En toen ik wilde afrekenen zag ik bij de kassa een klein bakje met make-up erin. Niet zomaar make-up, maar Chanel, Dior, Lancome, Estee Lauder make-up! En ook nog nagellak! En en en en ook nog met 50% korting! Ennn, je kreeg geen tester maar gewoon zo in het doosje! Ennn lees snel verder voor meer!

Ik wilde zo veel hebben dat ik gek werd! Wat ben ik slecht in keuzes maken zeg, volgens mij heb ik een half uur daar bij de kassa gestaan om te swatchen en alles tegen elkaar af te wegen. Ik zal altijd voor mezelf de juiste beslissing moeten maken, dus dat duurt altijd lang! Eigenlijk zou ik deze maand geen make-up meer kopen, omdat ik echt moet sparen. Maar het zou me zoveel pijn doen als ik zoveel mooie producten met 50% korting gewoon zou laten liggen, ik zou dat gewoon echt echt niet kunnen! Deze producten waren met korting, omdat ze deze zouden discontinueren. Of een review van deze producten zin heeft weet ik niet, omdat ze deze dus niet meer te koop zullen zijn. De OPI Swiss lakjes natuurlijk wel, dus daar komen sowieso NOTD’s van. Lucerne-tainly Look Marvelous hebben jullie al gezien, dus ik zal alleen nog Yodel Me on My Cell swatchen en Color So Hot it Berns.

Nogmaals van boven naar beneden de producten:

OPI – Swiss Collection Mini’s – Irre-Swiss-Ables – 17,95 euro

Dior Vernis – Gris Perle / Silver Pearl – van 22,25 euro voor 11,13 euro

Chanel Rouge Allure – Silhouette – van 29,50 euro voor 14,75 euro

Chanel Ombre Essentielle – Le Bronze – van 25,00 euro voor 12,50 euro

De Chanel lipstick lijkt op de foto lijkt roze maar dat is het niet, het is roze/bruin achtig en het is heel neutraal! It’s so pretty!

Momenteel ben ik blij en verdrietig tegelijk! Blij, omdat ik toch hele mooie dingen heb voor de helft van de prijs en verdrietig omdat ik de rest heb moeten laten staan en niet alles kon kopen! Ja, ik ben ook nog een beetje hebberig en kan me eigenlijk op zulke momenten heel moeilijk beheersen. Hebben jullie ook wel eens zulke momenten? Ik ben heel erg gevoelig voor kortingen van 50% en meer.