Shoplog Londen deel 3: Make-up 10

Het derde en laatste deel van mijn Londen shoplog, de make-up! In Londen worden aardig wat make-up merken verkocht die we in Nederland niet hebben zoals NARS, Barry M, Urban Decay, Sleek en ik heb dus gelijk mijn slag geslagen. Ook waren producten van MAC, Bobbi Brown en Make Up Store daar goedkoper dus daar heb ik ook nog wat van meegenomen. Eigenlijk is alles wat ik daar gekocht heb of niet in Nederland te krijgen of het was veel goedkoper!

Kijk even mee naar de foto’s!

NARS staat toch wel bekend om hun enorm goed gepigmenteerde blush, met als bekendste natuurlijk Orgasm. Orgasm heb ik voor Seren meegenomen en ik vond hem zelf ook echt prachtig maar hij is gewoon niet geschikt voor mijn huidskleur, je ziet namelijk nauwelijks iets. Nu wordt Torrid ook wel de Orgasm voor de donkere huid genoemd, dus heb ik die gekozen. Verder heb ik nog de Albatross highlighter, die wit is in het doosje maar als je hem opbrengt krijg je een hele mooie goudkleurige highlight. En tot slot heb ik nog Taj Mahal, ook een super mooie en wat mij betreft unieke blush.

Ik heb 3 Sleek Palettes gekocht, Acid, Original en Storm. Er was ook nog het limited edition Circus palette maar op de een of andere manier had ik daar niet zoveel mee dus ik besloot om die niet te kopen. De kleuren zijn echt heel goed gepigmenteerd en ik kan niet wachten om er lekker mee aan de slag te gaan!

Aangezien MAC ook goedkoper is daar heb ik daar ook nog wat spulletjes van gekocht, 3 oogschaduws en een lipstick.

Ik denk dat een van de bekendste producten van Urban Decay de eyeshadow primer potion is. Ik hoor er altijd alleen maar goeie verhalen over dus ik wilde dit heel graag hebben, ik ben benieuwd!

Jullie kennen ook wel de nagellak van Barry M. Goedkoop maar naar het schijnt wel een goede kwaliteit. Elke keer als ik in Superdrug (drogist) kwam kocht ik er een paar bij, tot ik er uiteindelijk 9 had en niets meer erbij mocht kopen van mezelf haha!

Ik was heel erg benieuwd naar de counter van Illamasqua, hij viel dan ook zeker niet tegen. Ik heb helaas maar 1 ding gekocht, maar dat was niet omdat ik niet genoeg moois zag maar gewoon omdat ik natuurlijk niet alles kon kopen wat ik wilde. Ik kan in elk geval niet wachten om meer producten van Illamasqua te kopen! Ik heb nu een intense lipgloss gekocht, en intens is hij zeker!

Tegenover de MAC Pro Store was de Make Up Store en hier heb ik 2 oogschaduws en een lipstick gekocht. Ook hier zag ik eigenlijk TE veel mooie dingen haha!

Het laatste wat ik heb gekocht is een Bobbi Brown blush. Deze had ik ook in Nederland al gezien maar dit was ook goedkoper in Londen dus ik besloot hem daar te kopen. Ik ben er verliefd op!

Als laatste heb ik nog twee producten die ik niet heb gekocht maar die ik gratis bij een tijdschrift kreeg. Een Lip  & Cheek Stain van The Body Shop en een mini nagellak van Essie.

Er komen nog swatches van alle producten in aparte artikelen. Ik kan het grootste deel van de make-up helaas nog niet gebruiken omdat ik last heb van eczeem in mijn hals en rond mijn ogen en ik gebruik nu een speciale creme van de dermatoloog en ik mag nu dus helemaal geen make-up gebruiken. Heel erg jammer want ik kan echt niet wachten!!! Maar ik kan jullie dus voorlopig geen looks laten zien.