Shoplog Londen deel 2: Verzorgingsproducten 2

In het tweede deel van mijn Londen shoplog laat ik jullie de huid- en haarverzorgingsproducten zien die ik gekocht heb. De producten zijn van Elizabeth Arden, Lush en Soap & Glory.

Als eerste de producten van Elizabeth Arden. En wel de beroemde Eight Hour Cream. Een waar wondermiddel voor wondjes, droge plekjes en irritaties. De mijne was bijna op dus heb ik deze speciale 100th Anniversary Edition gekocht met daarin een tube van de Eight Hour Cream Skin Protectant van 50 ml en ook nog 2 blikjes Eight Hour Cream Lip Protectants van 14,6 ml per stuk.

Natuurlijk moest ik ook naar Lush! Zeker gezien het feit dat de producten daar veel goedkoper zijn! Ik kocht de Revive & Balance (R&B) Hair Moisturiser. Dit is een product dat ontwikkeld is door Afro Amerikaanse vrouwen met kroes, droog, krullend haar. Nou heb ik zelf geen kroes haar maar wel krullend en droog haar dus ik ben erg benieuwd naar dit product. Verder kocht het Oatifix gezichtsmasker, een vers masker voor de gevoelige huid. Tot slot kocht ik de King of Skin Body Butter die ook gebruikt kan worden om een gevoelige huid te kalmeren en te verzorgen.

Tot slot de producten van Soap & Glory, een merk waar ik zelf nog geen ervaring mee heb maar ik veel goede dingen over gehoord en gelezen heb. Ik gebruik altijd body butters dus was ik ook nieuwsgierig naar die van Soap & Glory. Ik vond A Butter Suite, een giftset met daarin de 3 beste Soap & Glory body butters van 150 ml per stuk. Ik ben ook al een tijdje op zoek naar een goede scrub dus ik ging voor de Scrub Your Nose In It, een scrub die ook gebruikt kan worden als masker. Het was 3 halen, 2 betalen dus ik zocht er nog een product bij en ik vond de Flake Away, een body scrub die heerlijk ruikt.

Ik kan niet wachten om deze producten lekker te gaan gebruiken. Vanzelfsprekend komen hier nog reviews van! Naar welke producten zijn jullie het meest benieuwd?