Shoplog april 2014 – M.A.C, Rituals, Lush & Hema 2

Afgelopen week ging ik weer eens de stad in en ik kwam met wat leuke dingen thuis die ik jullie graag wil laten zien. Sommige dingen had ik echt nodig, voor zover je make-up of beautyproducten echt nodig kan hebben natuurlijk, en andere dingen vond ik gewoon leuk om eens te proberen.

Hema wenkbrauwgel

Ik las laatst ergens een artikel over de favoriete beautyproducten van Thijs Willekes. Hij gebruikte vooral heel veel super luxe huidverzorging zoals Sisley. Maar daarnaast had hij een leuke budgettip. Volgens hem was de Hema wenkbrauwgel echt heel fijn. Hema heeft natuurlijk altijd fijne prijsjes dus die wilde ik wel proberen. Ik gebruik op dit moment geen wenkbrauwgel want ik zag er eerlijk gezegd nooit echt het nut van in, mijn wenkbrauwen gingen nooit door de war of iets dergelijks. De laatste tijd heb ik er wel last van dat er af en toe wat haartjes scheef zitten dus ik had al in mijn achterhoofd dat ik weer eens een wenkbrauwgel wilde proberen. Toen ik het artikel met Thijs las was mijn keuze snel gemaakt. Deze van de Hema is lekker goedkoop en zo kan ik dus ook even uittesten of wenkbrauwgel überhaupt wel een product voor mij is.

Lush Ocean Salt

De Ocean Salt scrub kreeg ik eens voor mijn verjaardag van Seren en mijn broer (die naast mijn broer ook Serens vriend is, vandaar). Ik vond hem er eerlijk gezegd wel een beetje intimiderend uitzien in het begin en daardoor heeft het even geduurd voordat ik hem ging gebruiken. Je ziet namelijk best wat grove stukken zout zitten als je hem opendoet. Seren vertelde mij dat je hem even om moet scheppen dus dat heb ik toen gedaan. Toen ik hem uiteindelijk ging gebruiken vond ik hem juist super fijn en niet te grof. Vandaar dat ik hem nu opnieuw kocht.

M.A.C Mineralize concealer

Ik gebruikte al een hele tijd de Select Moisturecover concealer van M.A.C maar die was op dus ik ging op zoek naar een nieuwe. Ik had gehoord dat de Mineralize concealer ook best dekkend was en de MUA raadde mij ook deze concealer aan. Ze heeft hem bij me aangebracht en het zag er heel netjes uit dus nam ik hem mee.

M.A.C Eye Brows

Mijn wenkbrauwen zijn al jarenlang een issue voor mij en de laatste paar maanden ben ik er steeds meer mee bezig. Ik wilde ze een heel klein beetje bijtekenen zodat ze net een klein stukje langer zouden worden. Een tijd geleden had een MUA van M.A.C mij hiervoor de oogschaduw Brun aangeraden omdat ik een natuurlijk effect wilde. Maar ik vind het uiteindelijk toch geen goeie kleurmatch en daardoor zie je heel duidelijk dat er een stuk van mijn wenkbrauw getekend is en dat ziet er natuurlijk niet uit. De MUA bracht dit wenkbrauwpotlood in Stud bij mij aan en het zag er super mooi uit! Dit is wel echt een goeie match qua kleur. Toen zij het had aangebracht leek het wel of ik mijn wenkbrauwen professioneel had laten harsen, ze waren helemaal mooi strak. Nu dus hopen dat ik het zelf net zo mooi kan als de MUA…

Rituals home fragrance sticks

Ik ging nog even naar Rituals omdat ik de nieuwe limited edition producten wilde ruiken. Door de verpakkingen was ik al verkocht en het klonk ook allemaal zo lekker. De collectie heet Indian Blossom en heeft de geur van witte lotus en bergamot. Ik ging voor de geurstokjes en eigenlijk wilde ik de geurkaars ook meenemen want het rook zo lekker. Ik houd het voor nu toch maar even bij de geurstokjes en wie weet koop ik de geurkaars volgende keer alsnog. Het is de eerste keer dat ik de geurstokjes van Rituals probeer dus ik ben heel benieuwd!

Rituals Miracle balm

Toen ik bij de kassa was vroeg ik aan degene die mij hielp of Rituals toevallig een voetencrème had die niet naar mint rook. Die van mij is namelijk bijna op dus ik heb een nieuwe nodig. Ze zei dat ze dat helaas niet hadden maar dat zij zelf de Miracle Balm voor het slapen gaan op haar voeten smeert en dat dit ze heerlijk zacht maakt. Ik had al eerder op blogs gelezen over de Miracle Balm dus ik wilde hem wel proberen. Ik ben benieuwd hoe hij bevalt!

Zijn er nog reviews die jullie van bepaalde producten willen zien? Laat het weten in de comments!