Serens meest gebruikte MAC oogschaduwen 4

Ik heb meerdere paletten en oogschaduwen, maar er zijn twee kleine paletten met MAC oogschaduw die ik het vaakst gebruik. Dat komt voornamelijk vanwege de makkelijke kleuren en het formaat van de paletten. De paletten zijn klein en licht dus ze passen heel makkelijk in mijn toilettasje en dat de paletten altijd samen te stellen naar eigen wens is ook een plus. Dit zijn mijn eigen neutrale paletten met alleen maar kleuren die ik zelf wil dus. In dit artikel laat ik zien welke kleuren ik graag draag.

 MAC oogschaduw pop your color MAC oogschaduw Patina, Orb, All That Glitters

Het bovenstaande palet is mijn eerste MAC palet en ik kocht het samen met 2 van mijn eerste MAC oogschaduwen. Linksboven Patina, daarnaast Orb en  linksonder All That Glitters.

mac swatch

Orb, All That Glitters en Patina

  • Orb: Zacht perzikbeige (satin)
  • All That Glitters: Beige met gouden paarlemoerglans (veluxe pearl)
  • Patina: Taupe/bruin met gouden parelmoer (frost)

palet2

Een tijd geleden zijn de doosjes veranderd en zien er wat mooier en steviger uit. Hierin is linksboven Satin Taupe, rechtsboven Sable, linksonder Grain en rechts Handwritten.

MAC oogschaduw Satin Taupe, Sable, Grain en Handwritten

Satin Taupe, Sable, Grain en Handwritten

  • Satin Taupe: Taupe met zilveren schijn (frost)
  • Sable: Taupe met zilveren glans (frost)
  • Grain: Goudbeige met ijzige glans (satin)
  • Handwritten: Rijk chocoladebruin

Dus mocht je me tegenkomen en je afvragen wat ik op mijn ogen draag? Dan is er groot kans dat ik 1 of 2 van de bovenstaande kleuren heb gebruikt in combinatie met een zwart oogpotloodje. Overigens is de pigmentatie van alle kleuren erg goed! Orb is niet zo heel sterk gepigmenteerd, maar zo zou ik hem ook niet willen gebruiken, ik gebruik Orb namelijk vaak als een basiskleur om te neutraliseren, blenden of op mijn wenkbrauwbot.  Orb en Handwritten waren trouwens mijn eerste twee oogschaduwen van MAC. De dame bij de counter leerde me toen op een hele makkelijke maar leerzame manier hoe ik de kleuren moest gebruiken en waar aan te brengen.

ps. de refill oogschaduwen die in een palet passen kosten 13 euro per stuk en een leeg palet voor 4 oogschaduwen kost 6,50 euro per stuk. 

Dit waren mijn meest gebruikte oogschaduwen van MAC, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen! Laat in de comments achter welke jullie favorieten zijn en tot snel!