Serens huidige huidverzorgingsproducten. 0

Hoe ideaal zou het zijn als ik gewoon 1 crème had die ik altijd weer opnieuw zou gebruiken. Ik heb in tijden geen crème twee achter elkaar gekocht en gebruikt. Ik heb de afgelopen jaren dus veel fijne verzorging geprobeerd, maar heb wel elke keer wat anders. Niet omdat ik ze niet fijn vind, maar omdat ik meestal nog iets heb liggen om te proberen. Ik maak wel altijd alles op. In dit artikel bespreek ik mijn huidige meest gebruikte producten. Of het ‘keepers’ zijn weet ik nog niet, maar als ik ze lang heb gebruikt kan ik wel zeggen wat ik ervan vind en of het aanraders zijn of niet.

Vichy Idealia Pro

Vichy Idealia Pro is een serum dat ik aan het begin van de zomer had gekocht, maar omdat ik toch Visionnaire van Lancome ging gebruiken, liet ik Vichy Idealia Pro even in mijn lade liggen. Dit serum belooft 5 verschillende soorten vlekken aan te pakken. Onder andere vlekken door hormonen en rode vlekken (denk couperose). Ik zie dit als een middel voor een egalere huid. Of het werkt? Geen idee. Heel oppervlakkig misschien, maar ik vind het voornamelijk fijn smeren als basis onder mijn dag/nachtcreme.

Biotherm Skin Best Biotherm Skin Best onderkant

Biotherm Skin Best Serum in Cream. De effectiviteit van een serum en de comfort van een crème. En kijk eens, weer het woordje correcting. In dit geval betekent de Skin Best lijn van Biotherm dat het de huid corrigeert als de eerste lijntjes beginnen te komen. Daarnaast beschermt het de jeugdigheid van de huid. Tot nu toe voel ik me aangesproken door deze lijn van Biotherm. De Serum in Cream heeft een aparte textuur. Het voelt eerder aan als een dikke gel substantie dat heel apart smelt met je huid (in positieve zin). Anders dan wat ik eerder ervaren heb. Mijn huid straalt en als jullie het ook leuk vinden, wil ik het nog wel een keer reviewen.

Nuxe Reve de Miel

Nuxe Reve de Miel. Moet ik hier nog iets over zeggen? Aisha heeft al vaker over de Reve de Miel van Nuxe geschreven en  ze vindt het 1 van haar favoriete lippenbalsems. Haar potje was laatst kapot gevallen en toen we in Brussel waren voor een productlancering (Yves Rocher), heeft ze nog snel een nieuwe gekocht. Zo fijn vindt ze deze dus. Omdat Aisha hier zo tevreden over is (en heel veel andere bloggers) wilde ik het wel proberen. Vooral toen ik zag dat het in een draaistick bestond. Ik had alles nagekeken en het moet dezelfde substantie zijn. Ik vind hem inderdaad ook heel erg fijn. Sinds ik hem heb, heb ik het ook zeker elke dag gebruikt. Aisha haar review lees je hier.

Chanel Ultra Correction Lift

Ik zou beter een artikel kunnen maken over mijn zoektocht naar de perfecte oogcreme, want ik heb hem zeker nog niet gevonden. Ik heb deze Ultra Correction Lift van Chanel gekocht, maar eigenlijk heb ik niet echt iets verstevigends of gladmakends nodig. Ik gebruik deze oogverzorging, omdat het luchtig is en daarom prettig voor onder make-up. De huid onder mijn ogen is nu wel minder droog, maar het doet niet veel voor mijn fijne lijntjes heb ik het idee. Verder gebruik ik het ook gewoon tegen donkere kringen en wallen. Ik zou nog wel heel graag Le Lift voor de ogen willen proberen van Chanel. (Tot ik de Sublimage kan veroorloven, daarbij zag ik namelijk wel direct effect.)

Chanel Hydra Beauty Nutrition

 

De Chane; Hydra Beauty Nutrition creme is voor de zeer droge huid, maar werkt ook als je geen zeer droge huid. Het is een zeer comfortabele crème. Ik gebruik het vaak in de avond en hou het achter de hand voor het geval dat mijn huid misschien trekkerig aanvoelt door de kou of verwarmingen. Momenteel heb ik daar geen last van. Ben ook benieuwd of het wel gaat komen. Voor nu zeg ik alvast dat het een aanrader is, maar kan hem nog reviewen met meer informatie als jullie dat zouden willen weten. Laat het weten in de comments.

REN samples

Dit zijn miniatuurtjes van REN, maar mijn eerste indrukken zijn in ieder geval zeer prettig. De glycolactic masker sprak me heel erg aan, omdat het op basis van fruitzuren die de huid ontdoet van dode huidcellen voor een stralendere teint. De Frankincense revitalising night cream is nog de oude naam, nu heet het V-Cense. Het werkt intensief hydraterend voor de nacht en bevat antioxidanten die tekenen van voortijdig huidveroudering tegen gaan. Altijd mooi meegenomen.

groep skincare

Als er iets bij zit waar jullie meer over zouden willen weten, laat het dan achter in de comments en ik zal dan kijken of ik er meer aandacht aan kan besteden in een review.