Sephora Rouge Infusion Lip Stain – Cherry Nectar 0

Ik kocht de Sephora Rouge Infusion Lip Stain in Cherry Nectar bij Sephora in Venetië. Toen ik hem swatchte was ik meteen verliefd op de kleur. Ik kende het product helemaal niet maar kocht hem puur vanwege de mooie kleur.

Sephora Rouge Infusion - Cherry Nectar

De verpakking lijkt op een reageerbuis, dat vind ik er wel leuk uitzien. Hij is ook best lang en dun en daardoor ideaal om mee te nemen in je tas.

Sephora Rouge Infusion - Cherry Nectar

De applicator is hetzelfde als wat veel vergelijkbare producten hebben. Ik vind dit zelf altijd hele fijne applicators, je kan er heel precies het lipproduct mee aanbrengen.

Sephora Rouge Infusion - Cherry Nectar

De kleur heet Cherry Nectar  en de kleur is ook wel een kersenkleur. Heel mooi intens donkerrood met een tikje paars erin. Echt de kleur van een kers. Ik vind dit echt zo’n mooie classy kleur. Hij is sowieso perfect voor de herfst maar ik vind het ook leuk om, wanneer ik een hele simpele outfit draag, het wat op te leuken met zo’n lipkleur. Het geheel wordt dan meteen iets meer chique en ook een tikje spannender. Zoals je ziet is de lip stain heel goed gepigmenteerd, de swatch heb ik gewoon met één veeg gemaakt. Ik zou hem zelf nog mooier hebben gevonden als hij matte was, dat vind ik gewoon extra mooi bij donkere kleuren.

Sephora Rouge Infusion - Cherry Nectar

Op deze foto kan je goed zien dat het echt een stain is en ook echt een duidelijke stain achterlaat. Hier heb ik echt flink geschobt om de kleur er af te halen maar hij verdwijnt gewoon niet.

DSC_0016 Sephora Rouge Infusion - Cherry Nectar

Is het geen mooie kleur? Ik vind de kleur nog steeds prachtig. Toen ik hem kocht had ik alleen niet door dat het een lip stain was. Ik was verliefd op de kleur en ik kocht hem verder heel impulsief. Vaak stainen donkere kleuren nog een stuk heftiger dan lichtere kleuren. Dat vind ik zelf echt een nadeel. Na het eten heb ik allemaal gekke vlekjes op mijn lippen, gelukkig verdwijnt dat wel weer wanneer ik hem dan opnieuw aanbreng. Maar twee dagen na het maken van deze foto’s had ik nog steeds rode vlekken op mijn lippen. Het leek alsof mijn lippen aan het bloeden waren. Als ik hem draag moet ik dus eigenlijk zorgen dat ik de dagen erna ook nog donkere lipsticks draag om de vlekjes te kunnen verbergen.

Ik vind de Sephora Rouge Infusion Lip Stain wel een beetje plakken, het is niet het meest comfortabele product. Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat ik niet denk dat ik nog een Rouge Infusion Lip Stain zal komen. Het is dat de kleur zo geweldig is, en daarom zal ik hem ook zeker blijven dragen. Maar echt een aanrader vind ik het product op zich niet.

De Sephora Rouge Infusion Lip Stain in Cherry Nectar is te koop bij Sephora en kost €12,95.