Sephora Cream Lipstain – 03 1

Toen ik in mei in Venetië was kocht ik deze Sephora Cream Lipstain. In zoveel ‘Sephora hauls’ op YouTube kwamen ze voorbij en iedereen was er altijd erg enthousiast over. Uit mezelf zou ik deze producten niet eens geswatched hebben denk ik. Toen Sephora nog in Nederland te koop was keek ik namelijk nooit naar de producten van Sephora’s eigen merk. Ik was altijd verblind door alle andere mooie merken die ze hebben dat ik er niet eens naar omkeek. Tegenwoordig weet ik wel dat Sephora aardig wat kwalitatief goede producten heeft. Zo zijn mensen altijd heel enthousiast over hun kwasten en ook meerdere huidverzorgingsproducten schijnen echt heel goed te zijn.

Sephora Cream Lipstain

Het mooie aan de producten van Sephora is onder andere de prijs. Ze zijn niet spotgoedkoop maar zeker wel een stuk goedkoper dan de luxe merken die daar verkocht worden. Toen ik deze lipstain swatchte was ik gelijk erg onder de indruk, hij is namelijk super dekkend en wordt al gelijk heel matte. Ik ben gék op matte lippen dus ik was gelijk enthousiast. In het filiaal in Venetië waren er heel veel nude kleuren op voorraad, waar de meesten waarschijnlijk heel enthousiast over zouden zijn maar ik vond dat jammer. Ik ben ook gek op neutrale lipproducten maar de kleurselectie die ze daar hadden waren allemaal geschikt voor een lichte huidskleur. Er waren een paar wat meer opvallende kleuren en daar heb ik er één van gekozen. Ik heb er maar één meegenomen omdat ik natuurlijk niet wist hoe het zou bevallen.

Sephora Cream Lipstain

This high-coverage lip product features avocado oil for a texture that transforms as you wear it: when applied, the initial cream texture becomes a silky, lightweight stain. Lips achieve stunning color and feel soft and comfortable. 

Sephora Cream Lipstain

Er zijn matte en satin Cream lip stains, de satin versies zullen een tikkeltje minder matte zijn maar ook niet heel heftig glanzen.

Sephora Cream Lipstain

Zoals ik al zei dekt de lipstain in één keer, hij is echt heel goed gepigmenteerd. Dat betekent wel dat je hem echt voor een spiegel moet aanbrengen, foutjes kan je namelijk niet heel makkelijk wegwerken. Vooral niet met deze kleur, dan krijg je roze/rode vegen rond je mond en krijg je een beetje een clown effect, dat kan ik je uit ervaring vertellen. ;-)

Tot een half uurtje na het aanbrengen merk ik wel dat hij een tikkeltje plakkerig is, wanneer je je lippen op elkaar drukt. Daarna verdwijnt dit eigenlijk en voel ik hem niet meer echt zitten. Echt heel verzorgend vind ik hem ook weer niet, het voelt eigenlijk gewoon alsof ik niks op mijn lippen heb. Hij blijft écht heel erg goed zitten, zelfs na het eten van patat was hij bij mij nog duidelijk aanwezig. Het was wel een tikkeltje vlekkerig geworden omdat ik mijn lippen had schoongemaakt met een servet en toen blijkbaar toch wat stukjes weg had geveegd. Maar goed, patat is ook wel vettig eten. Als ik alleen drink blijft hij bij mij echt uren netjes op zijn plaats.

Sephora Cream Lipstain

Als ik weer bij een Sephora ben zou ik zeker nog wat Cream Lipstains aanschaffen. Vooral het feit dat hij echt lekker matte is vind ik erg mooi. Ik zou dan ook graag wat donkere matte kleuren aan mijn collectie toevoegen.

Ik weet helaas niet meer wat ik ervoor heb betaald bij Sephora maar op de Amerikaanse site kosten ze $14,-.