Scent of Liu Jo 0

Liu Jo heeft onlangs een nieuwe geur gelanceerd, de nieuwe Scent of Liu Jo. Ik ga je er alles over vertellen.

De verpakking lijkt heel erg op die van de eerste Liu Jo geur waar ik ook al een review over schreef. Eigenlijk ziet de flacon er hetzelfde uit, alleen is de geur nu roze in plaats van paars. De flacon is best zwaar en voelt daardoor best luxe aan. De dop verwijst naar de accessoirecollectie van Liu Jo. Het hangertje is bedoelt als een echo van de krachtige geur binnenin de flacon. Ook de verpakking in felroze met korrelige ledertextuur en gouden letters verwijst naar de accessoires van Liu Jo.

Liu Jo

De  geur begint met limoenviooltjesblad en kardemom. Vooral de limoen is goed te ruiken in het begin, hij ruikt echt heel erg fris. Dan volgt een vrouwelijk hart met lelietjes-van-dalenjasmijn en crèmige vijgen. De geur bereikt zijn hoogtepunt in de basis met vanille en muskus, gekleurd met een touch van sandelhout. Toen ik de geur voor het eerst rook vond ik het in eerste instantie echt een geur voor de lente/zomer. Heel gek want ik let nooit echt op jaargetijden als ik mijn geur uitkies maar deze geur deed mij gelijk aan het voorjaar denken, omdat hij zo lekker fris opent. Je merkt dat het hele frisse na een tijdje wegtrekt en dan wordt de geur iets warmer. Dat komt natuurlijk door de basisnoten. En in de basis vind ik de geur nog lekkerder, je ruikt dan nog steeds het frisse van de geur, maar met een warme touch.

Liu Jo

Vanaf nu is de Scent of Liu Jo exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

  • 30ml – €39

  • 50ml – €59

  • 75ml – €79

Ik vind de geur echt heel erg lekker, maar als ik moet kiezen dan vind ik de eerste geur nóg iets lekkerder. Maar dat is inmiddels ook echt een van mijn lievelingsgeuren geworden en ik draag hem heel vaak.

Heb jij de nieuwe Scent of Liu Jo al geroken?