Sally Hansen Miracle Gel Pink Tank 2

Als ik erover nadenk, dan is het best bijzonder hoe de hele consumentenmarkt op gebied van nagellak aan het veranderen is. Ik ben ook overtuigd dat de opkomst van beautybloggers ervoor heeft gezorgd dat er zoveel trends komen en gaan op gebied van nagellak. Maar goed, ik dwaal af, wat ik eigenlijk wil zeggen is dat Sally Hansen als specialist in nagels weer iets fantastisch op de markt heeft gebracht en het heet Sally Hansen Miracle Gel. Hieronder laat ik de kleur Pink Tank zien en leg ik uit wat Miracle Gel is.

sally hansen

Als je mij vraagt wat ik belangrijk vind aan een manicure, dan zal ik als belangrijk punt aangeven dat het zo lang mogelijk mooi blijft zitten. Ik denk dat veel vrouwen het met mij eens zullen zijn.

Dat wetende moeten salonmerken gedacht hebben om gelnagellak op de markt te brengen. Ik weet niet wie er eerder was, maar ik weet dat OPI zoiets heeft en CND ontwikkelde Shellac bijvoorbeeld. Het idee van gelnagellak of Shellac is dat je zonder je nagels dun te vijlen, een speciale soort nagellak aangebracht krijgt, die je wel onder een lamp moet drogen en daarmee minstens 2 weken plezier hebt van je nagellak. Je nagels beschadigen niet, je lak beschadigt niet en je hebt hele mooie glans. Het is supermooi, maar dan op je eigen nagels. Ik heb het zelf ook eens eerder gehad, als je het artikel wil teruglezen klik dan hier.

miracle gel sally hansensally hansen pink tank

Sally Hansen bestaat al zeker 50 jaar en is in Amerika echt een begrip op gebied van nagelverzorging. Hier in Nederland is het merk ook nog eens heel goed te verkrijgen voor de gewone consument. Sally Hansen gaat dus heel goed mee met de trends en ontwikkeld zo een twee stappen systeem, waarmee je het effect en langdurigheid van gelnagellak bereikt. Je hoeft er niet voor naar een salon en je hebt geen lamp nodig.

De Miracle Gel bestaat in 47 kleuren, dus er is een uitgebreid assortiment en je hebt alleen de topcoat als tweede stap nodig. Miracle Gel zou een week zonder beschadiging op je nagels moeten blijven en is na een week makkelijk te verwijderen met nagellak remover.

sally hansen miracle gel

Voor vandaag draag ik Pink Tank en net als de andere Sally Hansen Salon Manicure nagellak, lakt de miracle gel ook heel erg makkelijk en snel. Ik heb ook nog een andere kleur en die lakt iets stroperiger. Ik merk verschil tussen de twee kleuren die ik heb, want bij Pink Tank is het effect van de topcoat minder glanzend, terwijl ik met die andere kleur veel meer glans heb. Op het moment dat ik dit type heb ik Pink Tank zeker 4 dagen op mijn nagels en ik heb nog geen schade. Ik heb het nog geen 7 dagen gedragen, maar ik denk dat ik het wel zou halen.

Voordat ik mijn eerste Sally Hansen Miracle Gel had, had mijn zusje al meerdere kleuren en altijd mooi glans op haar nagels. Door haar enthousiasme ben ik het ook gaan proberen en ik ben er ook tevreden mee. Het is echt een aanrader!

Sally Hansen Miracle Gel wordt verkocht bij Etos en Ici Paris XL en kost 11,99 per flacon (15ml). Houdt de acties in de gaten, want soms heb je 1+1 gratis, of de topcoat (die heb je nodig!) is dan gratis bij aankoop van een kleur.

Wat zijn jullie ervaringen met Sally Hansen Miracle Gel?