Rituals shoplog – augustus 2013 1

Mijn gezichtsscrub was helemaal op dus ik moest dringend een nieuwe kopen. Ik kwam langs Rituals en dacht opeens aan mijn scrub. Ik heb nog niet heel veel ervaring met Rituals dus dan vind ik het extra leuk om dingen uit te proberen. Nieuwe, mogelijk favoriete, producten ontdekken is waar ik als beautylover toch wel heel blij van word.

Rituals

Maar goed, ik had dus scrub nodig en Rituals had er maar eentje in het assortiment dus mijn keuze was snel gemaakt. Het is de Brightening Face Exfoliator met lotus flower & moringa extract. Hij ruikt in elk geval lekker fris dus ik ben benieuwd hoe hij bevalt. Hij kost €12,50 voor 75 ml.

Rituals

Mijn lichaamsscrub is ook bijna op en Rituals heeft deze maand een leuke aanbieding. Bij aankoop van twee bodycrèmes en/of -scrubs krijg je een doucheschuim cadeau. Laten dit nou alledrie producten van Rituals zijn die ik heel graag wil proberen!

Ik koos voor de producten uit dezelfde lijn, dat heb ik eigenlijk nooit omdat ik altijd allerlei merken door elkaar gebruik.

De scrub waar ik voor ging is de Sakura scrub. Hij bevat organische suiker en verzorgende oliën. Ik ben echt gék op scrubs die zo’n lekker olielaagje achterlaten op mijn huid dus ik weet bijna zeker dat deze me heel goed zal bevallen.

Hij kost €15,50 voor 200 gram.

Rituals

Hiernaast heb ik ook nog de Magic Touch ultra rich, whipped body cream. Vooral dat ultra whipped spreekt me aan, dat klinkt toch heerlijk luxe?

Voor 200 ml betaal je €15.

Rituals

De Zensation foaming shower gel kreeg ik er dus gratis bij. Een schuimende douchegel, vergelijkbaar met een mousse.

De shower gel kost €8 voor 200 ml.

Al deze lichaamsproducten bevatten rijstemelk en kersenbloesem. Ik vind de verpakkingen ook echt heel classy, lekker strak en clean. Daar houd ik wel van.

Ik kan niet wachten om al deze producten te gaan gebruiken. Ik heb ze in de winkel op mijn hand geprobeerd en ik weet nu al bijna zeker dat het favorieten gaan worden.

Rituals

Heb jij nog Rituals aanraders voor me? Laat het achter in de comments, het lijkt me leuk om ze uit te proberen!