Rituals Magic Touch Cherry Blossom & Rice Milk ultra rich, whipped body cream review 2

Hoewel Rituals een heel bekend merk is had ik er eigenlijk nog niet heel veel ervaring mee. Ik was wel al een hele tijd nieuwsgierig naar de producten maar het kwam er nooit van om ze te proberen. Nu heb ik de laatste tijd aardig wat Rituals producten geprobeerd en ik ben fan!

Vandaag wil ik je vertellen over de Cherry Blossom & Rice Milk ultra rich, whipped body cream. Die naam alleen al, ultra rich whipped body cream, dat klinkt toch echt heerlijk?

Rituals Cherry Blossom & Rice Milk Body Cream

Toen ik het kocht dacht ik eigenlijk dat het een bodybutter was maar het is dus echt een crème. Wel een hele rijke crème. Wat mij betreft heeft het de voordelen van een body butter, namelijk dat het je (droge) huid heel goed voedt en lekker zacht maakt. De nadelen van sommige body butters, dat ze soms zo dik en hard zijn dat je ze moeilijk uit kan smeren heeft hij niet omdat het gewoon een crème is. Hij smeert heel makkelijk uit en wordt ook nog eens snel opgenomen door je huid. Het duurt wel iets langer dan wanneer je een hele lichte crème gebruikt, maar als ik eenmaal mijn hele lichaam heb ingesmeerd kan ik mij altijd direct aankleden. Ik voel gelijk verschil aan mijn huid, hij voedt mijn huid echt heel goed.

Rituals Cherry Blossom & Rice Milk Body Cream Rituals Cherry Blossom & Rice Milk Body Cream

Op bovenstaande foto’s kan je zien dat het een dikke, volle crème is.

En dan de geur, die is echt heerlijk! Hij is een beetje zoet maar tegelijkertijd ook fris. Je ruikt de geur heel duidelijk als je je ermee insmeert maar daarna ruik je hem niet meer om je heen.

Ik vind de verpakking ook heel mooi, de zilverkleurige dop met de witte pot. Het ziet er zo mooi clean uit en het staat mooi op mijn kaptafel. Eigenlijk doet dat er natuurlijk niet echt toe, in elk geval niet voor de kwaliteit, maar het oog wil ook wat toch?

Rituals Cherry Blossom & Rice Milk Body Cream

Ik vind dit echt een heerlijke body cream en ik zal hem zeker weer kopen, alleen zou ik er dan een van een andere lijn willen proberen. De Rituals Magic Touch Cherry Blossom & Rice Milk ultra rich, whipped body cream kost €15 voor 200 ml. Als je hem eerst wil proberen kan je ook een kleine verpakking kopen van 70 ml voor €5,50.

Heb jij al ervaring met Rituals producten? Als je aanraders voor me hebt dan hoor ik het heel graag!