Rituals Hanami Heaven milky bath oil 2

Een tijdje geleden schreef ik al over de producten uit de Sakura lijn van Rituals. Die geur is zo ontzettend lekker dat ik toen ik zag dat ze er ook een badolie van hadden, ik deze moest hebben.

Rituals Hanami Heaven

Eigenlijk ben ik de verschillende  producten van Rituals nog steeds aan het ontdekken. Ik ken Rituals natuurlijk al wel heel lang maar mijn eerste Rituals product heb ik pas minder dan een jaar geleden voor het eerst gebruikt. Waarom dat zo lang geduurd heeft weet ik niet maar ik ben inmiddels wel echt fan van Rituals.

De Hanami Heaven milky bath oil bevat natuurlijke oliën waaronder zonnebloem olie, avocado olie, sojaboon olie en amandel olie. Sommige mensen vinden het belangrijk als zij een bad nemen dat er veel schuim in het water is en hoewel ik dit af en toe ook wel leuk vind is het voor mij het belangrijkste dat mijn badproduct mijn huid goed verzorgd. Daardoor wordt het voor mij echt een pamper moment. Ik ben er gek op als badproducten een licht laagje achterlaten op je huid als je uit bad komt en je huid heerlijk verzorgd aanvoelt. En laat dat nou precies zijn wat deze badolie doet.

Rituals Hanami Heaven

Door de verpakking kan je de olie makkelijk doseren, je hebt echt maar een paar druppels nodig, hierdoor is de badolie echt heel zuinig.

En dan die geur. Oh my! Hij ruikt precies hetzelfde als de andere producten uit de Sakura lijn maar voor degenen die de producten niet kennen ga ik toch mijn best doen om het te omschrijven. Hij ruikt naar kersenbloesem, een licht zoete maar tegelijk ook frisse geur. Voor mij is dit echt de geur van ‘zen.’ Ik kan het echt niet anders omschrijven. Maar ik word echt heel relaxed van de geur. Waarschijnlijk heb je nu nog niet echt een beeld van hoe de geur nu precies is maar beter dan dit kan ik hem niet omschrijven, sorry! Ik zou je aanraden om gewoon een Rituals filiaal binnen te stappen en eens lekker aan de producten te gaan ruiken.

Ik denk dat ik dit een van de lekkerste geuren vind van een productlijn die er bestaan.
Rituals Hanami Heaven

Volgens mij denken jullie inmiddels dat Rituals mij heel veel geld betaald heeft om dit artikel te schrijven omdat ik zó enthousiast ben. Maar nee helaas, ik word niet gesponsord en ik heb de badolie ook zelf gekocht. :)

De badolie laat mijn huid heerlijk gevoed achter, en de geur is heerlijk dus ik zou de Hanami Heaven milky bath oil zeker opnieuw kopen. Hij kost €13 voor 100 ml.

Heb jij ervaring met de Sakura producten van Rituals? Of heb je misschien een andere favoriet?