Rimmel Moisture Renew lipstick 330 Sloane’s Plum 7

Ja, daar ben ik weer met een Rimmel lipstick! Dit keer laat ik je een kleur uit de Moisture Renew lijn zien, Sloane’s Plum. De moisture Renew lipsticks bevatten vitamine A, C en E en ook nog eens SPF 20. Ze zouden voor een explosie aan glans moeten zorgen.

Rimmel Moisture Renew lipstick Sloane's Plum

De lipstick is zeker mooi glanzend. Gelukkig wel cream glanzend, er zitten geen glittertjes of zo in. Daar houd ik namelijk niet zo van bij lipstick. Sloane’s Plum is een supermooie donkerpaarse kleur. Ik was echt naar zo’n kleur op zoek!  Ik zou hem zelf omschrijven als een glanzende aubergine kleur. Dat is in elk geval precies hoe hij er op mijn huid uit ziet. De lipstick is goed gepigmenteerd, als je de kleur eenmaal over je lippen haalt dan is de kleur gelijk dekkend, zelfs op mijn gepigmenteerde lippen.

Rimmel Moisture Renew lipstick Sloane's Plum

Hoewel ik zelf meer in een matte lipstick fase ben, kon ik Sloane’s Plum toch niet weerstaan in de winkel. De kleur was gewoon precies wat ik zocht. Daarnaast hebben de Moisture Renew lipsticks een hele goede reputatie, ik heb er al heel vaak over gelezen. Vooral de Britse bloggers die ik volg zijn er gek op.

De lipstick voelt echt heerlijk aan op mijn lippen, echt als een lippenbalsem eigenlijk. De kleur blijft wel een uur of vier netjes zitten. Na het eten van een kommetje yoghurt zat hij er ook nog heel mooi op, alleen net iets minder intens. Als je echt een broodje gaat eten dan moet je het daarna wel even bijwerken.

Rimmel Moisture Renew lipstick Sloane's Plum

De lipstick heeft wel een lichte geur, waar het precies naar ruikt kan ik alleen niet thuisbrengen. Hij ruikt in elk geval anders dan de Rimmel Lasting Finish by Kate lipstick. Hij ruikt in de verte een heel klein beetje zoet maar tegelijkertijd lijkt het ook een gewone lipstick geur. In elk geval ruik ik het alleen heel lichtjes als ik hem aanbreng, daarna ruik ik er helemaal niets meer van.

Rimmel Moisture Renew lipstick Sloane's PlumRimmel Moisture Renew lipstick Sloane's PlumOp deze foto’s zie je goed hoe glanzend de lipstick is. En hoe mooi donker hij ook is. Vaak pakken dit soort kleuren net iets lichter bij mij uit. Ik ben blij dat ik nu eindelijk een lipstick heb die op mijn lippen ook zo mooi donker is. Toch is hij ook niet té donker. Dit is namelijk de donkerste kleur die ik heb en ik moet er zelf nog wel een beetje aan wennen. Elke keer dat ik in de spiegel kijk dan denk ik eerst even woah, en daarna denk ik I love it! Hoewel ik dus eigenlijk een matte lipstick fase ben, ben ik toch wel blij dat Sloane’s Plum glanzend is. Zulke donkere kleuren komen naar mijn mening namelijk nog net iets heftiger over als ze matte zijn dus op deze manier kan ik er rustig aan wennen.

Zal ik over een tijdje genoeg ballen hebben voor Chanel Rouge Noir?