Rimmel Lasting Finish by Kate lipstick – 107 3

Oh wat ben ik blij met mijn nieuwe lipstick! De Rimmel Lasting Finish by Kate lipstick in 107. Een perfecte kleur voor de herfst en winter. Ik was al erg benieuwd naar deze lipsticks sinds ze uitkwamen maar op de een of andere manier kwam het er maar nooit van om ze te kopen. Alle lipsticks in deze rode verpakking zijn matte lipsticks. In deze lijn zijn er 6 kleuren te koop. Veel te weinig als je het mij vraagt, want behalve 107 spraken de kleuren mij niet heel erg aan of had ik al een vergelijkbare kleur.

Rimmel Lasting finish by Kate lipstick 107 Rimmel Lasting finish by Kate lipstick 107

Dit is een mooie koele donkerrode matte kleur. Hij is zo donker in de huls dat ik hem ook wel iets paars vind hebben.

Rimmel Lasting finish by Kate lipstick 107

Op de swatch vind ik het wel echt een koele donkerrode kleur en komt dat paarse er niet echt meer aan te pas. Ik denk dat als jij een lichtere huidskleur hebt hij wel nog donkerder zal zijn. Persoonlijk vind ik dat nóg mooier. De lipstick is heel goed gepigmenteerd, voor de swatch heb ik gewoon één veeg over mijn hand gemaakt.

Rimmel Lasting finish by Kate lipstick 107

Rimmel Lasting finish by Kate lipstick 107

Sorry voor mijn bitchy look op de bovenste foto! Op deze foto’s zie je wel heel goed dat de lipstick echt helemaal matte is vind ik. Het lijkt een beetje alsof ik een lipliner heb gebruikt maar dat is niet zo. Dat is gewoon mijn natuurlijke lip lijn. Ik vind het echt een geweldige kleur, wel vind ik het jammer dat hij iets lichter op mijn lippen is dan in de huls. Maar dat komt vooral door mijn huidskleur en gepigmenteerde lippen denk ik. Als jij lichter bent dan zal de kleur ook intenser zijn.

Ik moet wel zeggen dat ik niet zo’n fan ben van de geur van de lipstick. Ik kan het niet echt omschrijven, eerst vond ik het zo’n ouderwetse lipstick geur hebben maar hij ruikt toch iets anders. Een tikje chemisch misschien? Ik ruik het gelukkig alleen als ik de lipstick op breng dus verder heb ik er niet heel veel last van.

De lipstick blijft echt heel lang netjes zitten. Zelfs na mijn lunch en drie koppen thee zat de kleur er nog netjes op. Hij was alleen iets lichter geworden dus halverwege de dag breng ik hem dan nog eens aan om de kleur weer wat intenser te maken. Ik denk dat hij wel echt een uur of zes netjes blijft zitten.

Ik voel de lipstick echt maar heel lichtjes zitten op mijn lippen en ik heb totaal niet het gevoel dat hij mijn lippen uitdroogt. Ik vind het echt een geweldige lipstick en ben er heel erg blij mee. Alleen vind ik het wel heel jammer dat dit de enige kleur is in deze lijn die mij aanspreekt. Het wordt tijd voor een uitbreiding, Rimmel!

De Rimmel Lasting Finish by Kate lipstick kost €9,99 en is te koop bij de drogist.