Revlon Colorburst Lipbutters – Lollipop & Raspberry Pie 2

De Revlon Colorburst lipbutters zijn echte bloggers favorites. Ik hoor en lees er al jaren over en ik heb al zo vaak swatches opgezocht. Toen mijn vriendin dit voorjaar naar Amerika ging en wat voor me wilde meenemen, vroeg ik gelijk om de lipbutters. Gelijk ging ik weer verschillende sites af op zoek naar swatches. De swatches die ik vond waren van meiden met een lichte huidskleur dus ik besloot voor de wat donkerdere kleuren te gaan. Ik was bang dat de lichte kleuren net te licht zouden zijn en dan zou ik echt balen. Ik schreef een aantal kleuren op en toen mijn vriendin terugkwam kreeg ik de kleuren Raspberry pie en Lollipop. Eigenlijk wilde ik een van deze kleuren en nog een andere kleur. Op de swatches leken ze namelijk heel erg op elkaar. Maar toen mijn vriendin daar was, was bijna alles uitverkocht en dit waren de enige twee die er nog waren. Ik was direct erg blij met beiden, ik had ze eindelijk! En toen ik ze in het echt zag vond ik het wel meevallen hoeveel ze op elkaar lijken.

Raspberry Pie & Lollipop

Ik heb ze inmiddels al een tijdje in huis en ik ben fan! Super fan! Ten eerste brengen ze heel makkelijk aan, ook al is Raspberry pie best opvallend, je hoeft hem echt niet speciaal met een lippenseel aan te brengen. Ze voelen echt heel erg licht aan op je lippen, ik voel ze niet echt zitten. Tegelijkertijd voeden ze je lippen wel, echt als een lippenbalsem. Ik zal niet zeggen dat ze helpen tegen velletjes of iets dergelijks, maar ze geven wel het gevoel alsof ze je lippen verzorgen.

Revlon Lipbutters swatch

Ik had eigenlijk ook verwacht dat ze minder gepigmenteerd zouden zijn, zeker op mijn huid en mijn van zichzelf al aardig gepigmenteerd lippen. Bij een combinatie van een lipstick en een lippenbalsem verwachtte ik eigenlijk een sheer kleurtje. Maar ze geven echt lekker veel kleur af, je kan ze ook heel makkelijk opbouwen. Zo kan je kiezen hoe opvallend je het aangebracht wil hebben.

Dit klinkt bijna als een reclame heb ik het gevoel, maar ik ben echt oprecht heel enthousiast, ik wil er méér!

Revlon Lipbutter Raspberry Pie Revlon Lipbutter Lollipop

In Nederland zijn de Revlon Colorburst Lipbutters onder andere online te krijgen.

Bol.com verkoopt ze voor 11,99 per stuk. Hier vond ik de kleuren Peach ParfaitRaspberry PieLollipopCotton CandyCandy Apple.

Ook bij Drogisterij.net kun je ze vinden, hier kon ik het meest uitgebreide assortiment vinden qua kleuren. Ik vond Cotton CandyPeach Parfait - Strawberry ShortcakeBerry SmoothieCandy AppleSweet TartLollipopTutti FruttiSugar FrostingCrème BruléeRaspberry PiePink TruffleCupcake. Hier kosten ze, afhankelijk van welke kleur je kiest, €10,99 of €11,99.

Ik heb zelf alleen ervaring met Bol.com en daar heb ik nooit problemen ergens mee gehad en had ik mijn bestelling altijd op tijd in huis. Met Drogisterij.net heb ik zelf geen ervaring dus of dat een aanrader is kan ik je helaas niet vertellen.

Beide kleuren die ik op de foto’s draag, Raspberry Pie en Lollipop, zijn dus bij deze webshops te vinden.

Ik wil in elk geval zeker meer Revlon producten aan mijn stash toevoegen! Willen jullie ook zo graag dat Revlon bij elke drogist gewoon te koop is zodat je de producten echt kan zien en lekker kan swatchen?