Reviews die binnenkort op PYC zullen verschijnen! 2

Laten we het erop houden dat we momenteel aan het bijkomen zijn van onze vakanties hahaha. Nee het is een beetje ernstig aan het worden. De foto’s zijn allemaal zo goed als klaar. Het is nog een kwestie van uploaden, verkleinen en schrijven. Aisha is haar kabeltje kwijt van haar camera en is eigenlijk zelf ongeduldig aan het worden, omdat ze zo graag haar shoplog met ons wilt delen. En ik heb al foto’s gezien op haar camera en ze heeft zulke mooie dingen, dus het is het wachten wel zeker waard! Maar ik heb zelf ook nog wat spullen gekocht en gekregen en laat ik alvast aankondigen welke reviews er dus allemaal van mij zullen komen. Lees snel verder als je meer wilt weten!

Afgelopen zaterdag is de Dare To Wear collectie uitgekomen van MAC Cosmetics en als jullie ons volgen op Twitter, dan weten jullie dat Aisha en ik samen naar de MAC Pro Store zijn geweest in Amsterdam. Toen Aisha in Londen was, is ze zo lief geweest om voor mij een Nars Orgasm blush mee te nemen (jeeej!) en 2 liquid eyeliners van Bobbi Brown mét een kwastje en ik heb ook nog 2 Barry M nagellakjes gekregen waar ik ook superblij mee ben. Ondertussen zijn de Chromagraphic pencils van MAC ook uit en wat zou ik toch graag meer van die potloden willen hebben! Daar heb ik er maar 1 van gekocht en nog een eyeliner uit de vaste collectie die ik echt graag wilde hebben.

Dus mijn reviews die aankomen zullen gaan over:

-MAC Dare to Wear aankopen

-Nars Orgasm Blush

-Barry M Nagellak

-MAC Chromagraphic pencils

-Bobbi Brown longwear liquid eyeliners

Dit is dus wat ik allemaal nieuw heb, want Aisha heeft nog veel meer. Ik hoop dat ik jullie blij kan maken met mijn aankomende reviews, ook al is het nu geen verrassing meer. Hou de site in de gaten, want vanaf nu zullen er weer regelmatig leuke artikelen verschijnen op PopYourColor.com !