Review: Nars Orgasm Blush 7

Nars Orgasm Blush

De meeste van jullie hebben wel eens iets gelezen of gehoord over Nars Orgasm blush. Misschien hebben jullie hem zelf ook wel! Maar ik had hem nog niet en het wordt niet (meer) verkocht in Nederland. Gelukkig heeft Aisha het voor me meegenomen uit Londen! Lief is ze he? Nars Orgasm is een hele populaire blush en het is een peachy pink met shimmer. Ik had natuurlijk ook al heel veel swatches gezien en gelezen over de Nars Orgasm blush, maar nu ik hem zelf heb kan ik het lekker zelf beoordelen! Lees verder voor meer informatie en foto’s!

Nars Orgasm Blush

Nars Orgasm Blush

Toen ik de Orgasm blush van Aisha kreeg, kwam ik net terug uit Turkije en ik was toen nog hartstikke bruin. En ik maar swatchen en swatchen en ik dacht in eerste instantie o jee, je ziet er he-le-maal niks van! Is dit nou de o, zo, geweldige Orgasm? Common, really? Ik overdrijf nu een beetje inderdaad, maar ik was wel eerlijk gezegd een heeel klein beetje teleurgesteld, omdat ik echt zo een WOW effect had verwacht. Daarnaast bleek het ook nog lastig te zijn om de kleur goed op foto te krijgen en de swatch was al helemaal lastig, maar na een aantal lagen is het me gelukt om bovenstaande swatch vast te leggen! jeej!

Je snapt natuurlijk wel dat ik allang al ben bijgedraaid. Binnen een week was mijn gezicht al weer wat lichter en had ik al snel door, dat het mooiste effect ontstaat wanneer je het licht aanbrengt, waardoor je een natuurlijk roze glosje op je wangen krijgt met een subtiele glans. Geen grote en opvallende glitters hoor! Glitters zitten namelijk in de Super Orgasm en in de Orgasm zit een fijne shimmer. Bovendien, de blushes van Nars zijn helemaal niet bedoeld om veel kleur af te geven. Ze zijn gemaakt van transparante pigmenten om juist te voorkomen dat het te heftig word en ze zijn bedoeld voor een natuurlijke en gezonde gloed met een natuurlijk tintje voor alle huidskleuren. Als ik te veel op doe, dan wordt het meer lichtroze dan peach, dus het ziet er dan niet echt mooi uit. Als ik meer diepte en kleur wil, dan combineer ik het met een andere donker roze blush zoals Rose van Bobbi Brown.

*Look geïnspireerd door Chanel  fall/winter 2010 Haute Couture.

Ik heb voor de foto trouwens de lippenstift zelf gemaakt met Louder, Please oogschaduw van MAC en een multi-purpose gloss van YSL. Op mijn ogen heb ik bijna niks en een ietsiepietsie klein beetje mascara. Voor de Chanel runway look, hebben ze alleen Rouge Coco in de kleur Rivoli gebruikt en dat is een mooie intens rode lippenstift en de rest was nude. Eigenlijk hoort de blush bij mij er ook niet bij. Maar het was ook  niet de bedoeling dat het hetzelfde werd.