Review: Make Up Store Tidy Lipstick 8

Toen ik in Londen was kocht ik de Tidy lippenstift bij Make Up Store. Ik draag normaal eigenlijk altijd roze of bruin op mijn lippen maar mijn moeder heeft vaak donkere lippenstift op. Ik vind het bij haar altijd zo mooi dat ik nu ook een wat donkerdere en meer opvallende kleur wilde. Zo kwam ik dus bij Tidy uit. Het is een rood/bruine kleur met kleine glittertjes erin.

De lippenstift geeft meteen heel veel kleur af en hij voelt echt heel lekker zacht en verzorgend aan op je lippen. Ik draag echt pas sinds een paar maandjes weer lippenstift. Ik weet nog dat ik het vroeger echt altijd heel droog vond dus sindsdien gebruikte ik altijd lipgloss. Maar het grote nadeel van lipgloss is natuurlijk dat het zo erg plakt en dat het er snel vanaf gaat. Nou moet ik eerlijk zeggen dat deze lippenstift ook niet de hele dag blijft zitten, en zeker als je iets eet of drinkt dan vervaagt de kleur en houd je een soort rode gloed over op je lippen.
Ik ben wel echt blij met deze lippenstift, ik vind de kleur echt heel mooi en hij voelt echt heel fijn op mijn lippen en dat is voor mij heel erg belangrijk.

Ook al vind ik de kleur heel mooi, toch moet ik nog erg wennen als ik hem op heb en in de spiegel kijk, ik ben het gewoon nog niet gewend bij mezelf.

Kijk hieronder naar een swatch en een foto waarop ik de lippenstift op heb. Het is me niet gelukt om een foto te maken van alleen mijn lippen dus ik heb alleen een full face foto voor jullie. Ik moet jullie wel waarschuwen want ik heb last van eczeem in mijn hals en rond mijn ogen. Ik mag geen make-up op dus op de foto draag ik alleen de lippenstift en een beetje blush. Dus geen foundation, concealer, mascara enz. Dus de donkere vlekken die jullie zien, dat komt door mijn eczeem…