Review: Lush King of Skin bodybutter 4

Volgens mij weten jullie inmiddels wel dat ik last heb van eczeem. Een groot nadeel hiervan is dat je na het douchen een hele droge en trekkerige huid hebt die hierdoor nog meer gaat jeuken. Ik heb dat dus elke keer als ik onder de  douche vandaan kom en dan krab ik mijn eczeem weer helemaal open waardoor het gaat branden en nog meer jeuken.

Ik was dus op zoek naar een product wat er voor zou zorgen dat mijn huid niet meer zo trekkerig aan zou voelen na het douchen. En dat product heb ik inmiddels gevonden, de Lush King of Skin bodybutter.

De King of Skin is een koninklijke huidverzorger. Masseer over je natte lichaam na het douchen en spoel eventueel nog even af. Je huid is nooit zachter en gladder geweest. Het bevat huidverzorgers als cacaoboter, biologische kokosboter, verse bananen en avocado of je huid flexibel en zacht te houden. En de helende kwaliteiten van haver en rozen plus daarbij nog verjongende wierrook en mandarijn. Gebruik in noodgevallen of gewoon regelmatig om noodgevallen te voorkomen.

Goed laten drogen voor je hem weer opbergt!

De meeste bodybutters die ik ken zitten in een pot en zien eruit als een dikke bodylotion. De King of Skin is anders, het is een bodybutter in vaste vorm en is op meerdere manieren te gebruiken.

Een manier om het te gebruiken is om het na het douchen op je huid te masseren. Door je lichaamswarmte smelt de bodybutter dan een beetje waardoor je het over je hele lichaam kunt aanbrengen. Ik vind dit persoonlijk niet de fijnste manier. Ik gebruik de King of Skin direct na het douchen. Zodra ik de kraan uit heb gezet smeer ik hem over mijn lichaam, mijn lichaam is dus nog nat op dat moment. Op deze manier laat hij een heel fijn vettig laagje achter op je huid. Hierna dep ik mijn huid droog met de handdoek zodat ik niet alles weer eraf haal. Nu voelt mijn huid direct heel verzorgd aan en absoluut niet trekkerig. Eigenlijk zou je hierna geen product meer hoeven te gebruiken om je lichaam te verzorgen maar ik smeer toch altijd nog een dun laagje bodybutter (zo’n smeerbare uit een pot) eroverheen. Dit omdat ik gewoon een droge huid heb en ik houd ervan als het een beetje vettig aanvoelt.

En zo ziet de King of Skin eruit na een paar keer gebruiken.

De King of Skin is best wel prijzig, hij kost €8,95 voor 100 gram. Maar aangezien ik gewoon echt een heel gevoelige huid heb, heb ik het er wel voor over.

Gebruiken jullie ook bodybutters? Gaat jullie voorkeur uit naar een bodybutter in vaste vorm of een smeerbare variant in een pot?