Review Lancaster Flash Nutrition Mask 0

Ik heb al een paar keer aangegeven dat ik de laatste tijd een vochtarme huid heb. Met uitzondering van mijn T-zone voelt mijn huid vaak droog en trekkerig aan, heel vervelend. Dit Lancaster Flash nutrition mask kreeg ik een hele tijd geleden gratis bij een abonnement op een tijdschrift. Ik had toen juist eerder een vette glimhuid en omdat dit masker voor de droge huid is gebruikte ik hem nooit en lag hij ergens weggestopt in een la. Ik had hem nooit geopend dus hij is helemaal goed gebleven. Toen ik hem weer tegenkwam tussen mijn verzorgingsproducten leek het mij wel een goede gelegenheid om hem toch te testen.

Lancaster Flash Nutrition Mask Lancaster Flash Nutrition Mask

Je brengt het masker in een dikke laag aan op je huid, laat het 5 minuten intrekken en dan kan je het er gewoon afvegen. Dit hoef je dus niet af te spoelen, super handig en snel! Je kan dit masker zelfs dagelijks gebruiken. Het is geschikt voor een droge en vermoeide huid.

Omdat ik zelf eigenlijk geen droge huid heb gebruik ik het masker niet op mijn T-zone, ik breng hem alleen aan op de plekken die droog aanvoelen. Gelijk na de eerste keer gebruiken was ik super onder de indruk. Ik voelde direct dat mijn huid eindelijk weer goed gevoed was en ik merkte zeker een week heel duidelijk verschil. Vooral als ik onder de douche vandaan kom schreeuwt mijn huid echt om vocht. Na het gebruik van dit masker was dit echt veel minder.

Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik het soms best ‘gedoe’ vind om maskers te gebruiken. Je moet eerst je huid schoonmaken, dan het masker aanbrengen, het masker weer afspoelen en dan al je huidverzorging aanbrengen. Als ik het eenmaal gedaan heb dan valt het me juist mee maar als ik lui op de bank hang en bedenk hoeveel ‘werk’ het allemaal is laat ik het vaak gewoon zitten. Het feit dat ik dit masker niet hoef af te spoelen zorgt er bij mij wel voor dat ik het vaker gebruik, tegenwoordig zijn er steeds meer masker die je niet hoeft af te spoelen, heerlijk voor luilakken zoals ik!

Je kan dit masker dus dagelijks gebruiken, dat is voor mijn huid echt veel te veel. Ik gebruik het zelf ongeveer om de week, twee keer in de maand dus.

Lancaster Flash Nutrition Mask

Wat ik helemaal leuk vond om te ontdekken is dat Lancaster ook een masker speciaal voor de vochtarme huid heeft, het Flash hydration mask. Vaak vind ik alleen maskers voor een droge huid of voor een vette huid, ik zit er tussenin dus ik ben altijd bang dat die maskers too much voor mijn huid zijn. Het Flash hydration mask klinkt helemaal als mijn ding. Ze hebben ook het Flash purity mask, die je huid zou moeten matteren. Die zou ik dan eigenlijk op mijn T-zone aan moeten brengen. Als dit masker op is wil ik die twee maskers zeker eens proberen!

De Lancaster maskers kosten €27,75 voor 75 ml.

Lancaster Flash Nutrition Mask

Natuurlijk pak je een lekker (beauty) tijdschrift erbij terwijl je je masker lekker in laat trekken. Lekker genieten!

Is dit masker iets voor jou?