Review: Graffiti Nail Art – W.I.C. by Herome 2

Vorige week hadden we een stukje geschreven over Graffiti Nail Art van Herome WIC en van de week hebben we het Get Started! pakket ontvangen. Dat betekent dat we het voor jullie kunnen uittesten en onze meningen met jullie kunnen delen. Het pakketje is bij mij binnengekomen en helaas zie ik Aisha deze week niet en daarom kunnen we helaas niet samen aan de slag met Graffiti Nail Art. Laten we het erop houden dat jullie nog een gezamenlijke nail art post van ons tegoed hebben. Ik heb eerst foto’s gemaakt van de producten en daarna ben ik aan de slag gegaan. Lees snel verder als je wilt weten hoe het me is bevallen en voor de foto’s natuurlijk.

Ok, nou zo is het dus gegaan. Ik ging ervoor zitten, pakte de website van Herome met duidelijke uitleg er nog even bij voor de zekerheid en ging aan de slag. Eerst de folie van de plates afhalen, daarna een afdruk naar wens inkleuren met nagellak en daarna de overtollige nagellak eraf schrapen, stempel erop en stempel op de gelakte nagel… klinkt heel makkelijk toch? In principe is het ook heel makkelijk, maar het lukte mij gewoon niet om op de juiste manier de nagellak weg te schrapen. Als je te veel weg haalt, dan komt er bijna niks op je stempel en als je te veel hebt, dan werkt het ook niet. Dit is ook sowieso de eerste keer dat ik zoiets doe, dus misschien komt het daardoor. Het lukte me gewoon niet. Ik zal eens als Aisha er ook is, samen met haar aan tafel zitten en de tijd nemen om het goed onder de knie te krijgen. Dus het spijt me dat ik niet een review heb wat jullie eigenlijk het liefst zouden willen zien. Een nagel is wel gelukt en dat wilde ik nog wel delen met jullie en dat is de nagel die je op de foto ziet.

Ik ben wel benieuwd of andere nail art gebruikers ook hetzelfde hebben ervaren de eerste keer. Hebben jullie meer ervaring hiermee?

Artikel over Graffiti Nail Art met meer informatie vind je hier.